sistemdeki her şey takılı sadece ekran kartı yok sistemi açsam çalışıyor mu diye kontrol etsem bir sorun olur mu acaba ?
5600x kullanıyorum ve bence igpu gereksiz 10 yıllık ekran kartı bile daha iyidir.İşlemcinizde igpu varsa pc'yi kullanabilirsiniz bile.
Bazıları gereksiz görüyor fakat biraz fazla verip igpu işlemci her zaman daha iyidir.
100 tl ye ekran kartı al saahıbındenden bak gt220 gf210 falan hdmı cıkısı olsun yetermaalesef 9700x işlemcide dahili gpu yok ekran kartı olmadığı için bir zararı olur mu
Hayır zararı olmaz . Ekran kartı olmadan da maalesef görüntü alamazsınızmaalesef 9700x işlemcide dahili gpu yok ekran kartı olmadığı için bir zararı olur mu
hocam öyle bişey yapmam ya şimdi sorun falan çıkar ekran kartında ucuz sıfır alabilirim ama100 tl ye ekran kartı al saahıbındenden bak gt220 gf210 falan hdmı cıkısı olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hd4670 hd5570 hd6510 bak bunlara
evet en azından çalışıyor mu diye bakmak istiyordum öncedenHayır zararı olmaz . Ekran kartı olmadan da maalesef görüntü alamazsınız![]()
maalesef 9700x işlemcide dahili gpu yok ekran kartı olmadığı için bir zararı olur mu
hocam öyle bişey yapmam ya şimdi sorun falan çıkar ekran kartında ucuz sıfır alabilirim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet en azından çalışıyor mu diye bakmak istiyordum önceden
hocam burda var gözüküyor varsa görüntü alabilirim anakarttan o zamanBu işlemcide bildiğim kadarıyla dahili gpu var.
Yükleniyor...
www.amd.com
Graphics sekmesine bakabilirsin.
hocam burda var gözüküyor varsa görüntü alabilirim anakarttan o zaman