❌İndirim Bitti! Honor 400 Pro 12/512GB 34.039TL

Tam alıyordum plastik olduğunu duyunca vazgeçtim diyormuşum, plastik derken mukavemetsiz mi demek istiyorsun reis, düşünce kırılıyormu çerçevesi falan, öyle bir şey mi? Ya da plastik olduğunu çok belli eden bir görüntüsü falan mı var?

Isı dağılımı nasıl oluyor plastik çerçeve ile ? bu telefon alev alev yanar o zaman nasıl Pro modelmiş :D

Hangi fiyattan çıktığı, cihazın usd/euro fiyatı falan da umurumda değil, baştan kimse caz yapmasın diye söyleyeyim dedim. Bu cihaz bu parayı hak eden bir cihaz değil.

İşlemci iyi, kamera iyi, fiyatı iyi, çerçevesi plastik gibi görünmedikten ve sağlam olduktan sonra kim takar be dostlar,

1 aydır aktif olarak kullanıyorum çok memnunum

Böyle bir telefon yapıp plastik yapmaları bana çok komik geliyor
Alacak kişiyi uzaklaştırıyor cihazdan
Çine düz 400 modeli bile Plastik değil, Honor dışarıya daha kalitesiz satıyor maalesef yazılım olarak beğenmesem tercih etmezdim

Hangi fiyattan çıktığı, cihazın usd/euro fiyatı falan da umurumda değil, baştan kimse caz yapmasın diye söyleyeyim dedim. Bu cihaz bu parayı hak eden bir cihaz değil.
usta saolasın 1-2 ay önce senin paylaştıgın koltugu almıştım bize birde telefon paylaşsanda onuda yükseltsek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri