9070 xt de stabil çalışıyor gayet ama 850w psu olursa daha iyi olur9070 in düz versiyonu al daha az enerji harcıyor (doğal olarak daha az ısınıyor) ve daha stabil çalışıyor testlerde gördüğüm kadarıyla.. 4 bin tl extra paran kalıyor onunla psu ve kasayi kaliteli alirsin daha ferah bir sistem olur
Evet fsr 3 le yağ gibi yakıyor çoğu oyunda doğru dostumBende seninle aynı durumu yaşıyordum sırf 12gb vram diye 9070xt aldım çok çok memnunum sorunsuz yağ gibi akıyor gerçekten 2kda çok güçlü kart ama butceni zorlamak istemiyorsan düz 9070 al o da çok iyi paran cebinde kalır geçen nitro 9070 28k düştü amazonda takip et oraları
Eziyor biraz fazla olmuş evet daha iyi ama fsr4 çöp değil açma gereği duymadım birkaç kez denemek için açtığımda ise görüntüde en ufak bozulma vs olmadı 100fps ekledi.2kda 12gb vramli kart mı olur birkaç seneye sorun yaşayacak o kart özellikle yeni çıkan vram sömüren oyunlarda9070 alıp 30-40 oyunda fsr 4 le oynarsın 5070 alırsan çoğu oynayacağın popüler oyunda dlss desteği olur görüntü kalitesinde dlss eziyor her türlü zaten fps bakımındsn 9070 xt daha fazla fps verir eğer dümdüz oyun oynarsan, rt reshade gibi şeyler kurulduğu zaman daha az fps alırsın nvidia eğilimli olduğu için pek fazla fps düşmüyor bu yüzden tercih senin ikisininde iyi noktaları var ama nvidia yinede daha önde genel olarak sorunda çıkarmaz
9070xt'nin rakibi 5070 ti dır 5070 ile kıyas bile edilmemeli , 9070xt alman daha iyi olacaktır.yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum arada bir kaç k fark var rx 9070xt daha avantajlı olur mu yoksa 5070 devam mı edeyim? 12gb olması bir problem olur mu 5070 in
Ben çöp demiyorum zaten sanki gömüyormuşum gibi oluyor burada fsr 4 le fark azalmaya başladı dlss arasında ama yinede dediğim gibi oynadığım çoğu oyunda daha fsr 4 desteğide yok dlss 5 çıkcağı zaman amd napacak ben onu düşünüyorum şuan yani pek güven vermiyor amd bu konuda çamur grafiklerle oynarken zevk alamam hocam zaten cs de sorun yaşamıyoruz yetiyor yaniEziyor biraz fazla olmuş evet daha iyi ama fsr4 çöp değil açma gereği duymadım birkaç kez denemek için açtığımda ise görüntüde en ufak bozulma vs olmadı 100fps ekledi.2kda 12gb vramli kart mı olur birkaç seneye sorun yaşayacak o kart özellikle yeni çıkan vram sömüren oyunlarda