Kredi kartını neden bu kadar kötülüyorlar ?

Plan program yapamayan, kendini kontrol edemeyen, bütçesini aşan şeyleri satın alan insanlar tabii ki kötüler, ama şuursuzca kullanmıyorsan kart muhteşem birşeydir, vade farksız taksitler olsun, 1 ay sonra ödeme seçeneği olsun, otomatik ödeme talimatları olsun bunlar güzel artılar. Senin için aidatsız kartlar en mantıklısı olur. Garantinin Bonus Flexi var mesela ömür boyu aidatsız.

merhabalar yaşım 18 sadece bir tane Kredi kartım var o da Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yaptım 2000 TL limit verdiler bana sanırım bunun ilk 1 yıl veya iki yıl kullanım ücreti yokmuş yani yıllık ücreti yokmuş bu arada bana Axess Gold mcd diye bir kart vermişler bunun galiba yıllık ücreti 1016 TL falan biraz araştırdım kredi kartlarına millet bulaşma falan diyor hiç girme o toplara falan diyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz şimdiye kadar ne gibi kötülüklerini gördünüz kredi kartı kullanmaya başlayan biri ne gibi şeylere dikkat etmelidir bilen kişiler cevap verirse sevinirim...
akbank leş gibi banka tavsiye etmiyorum maaş müşterisi olmasam kapatcam komple hesabı kartları

Kredi kartı müthiş bir şey kullanmasını bilirsen kısa zamanda istediğin şeylere sahip olabiliyorsun sadece Kartını sürekli kullanacaksın ödemeleri gününde yapacaksın 1 gün bile gecikmeyecek ve Hiç bir zaman kartın toplam limitinin %32 sinden fazlasını kullanmayacaksın bu Kredi skorunun En hızlı şekilde yükselmesine sebep veriyor geçen yıl sonunda Kartım 1 milyon TL üzerine otomatik olarak yükselince %32 lik kısım benim çok rahatlamama sebep oldu oyüzden limitin fazla olmasıda yaptığın alışverişlerin %32 lik bareminin altında oluşu her geçen gün bu skorun yükselmesine sebep oldu şuanki durumda Şirkete 5 tane yeni araç satın aldım kredi kartıyla :) %25 komisyon 12 taksit ama 5 tane sıfır aracımız oldu bence Dediğim gibi kredi kartı müthiş bir şey
zeki adamları severim vesselam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Plan program yapamayan, kendini kontrol edemeyen, bütçesini aşan şeyleri satın alan insanlar tabii ki kötüler, ama şuursuzca kullanmıyorsan kart muhteşem birşeydir, vade farksız taksitler olsun, 1 ay sonra ödeme seçeneği olsun, otomatik ödeme talimatları olsun bunlar güzel artılar. Senin için aidatsız kartlar en mantıklısı olur. Garantinin Bonus Flexi var mesela ömür boyu aidatsız.
enpara çıkarwcğım galiba

reis enpara iyi mi? hem yıllık aidat flnda yok kredi verirmi bana

zeki adamları severim vesselam

enpara çıkarwcğım galiba

reis enpara iyi mi? hem yıllık aidat flnda yok kredi verirmi bana
kanka aidata takılma geri ödemesini yapıyorlar bankaya göre değişiyor tabi ki ücretsiz varsa kullan veya en düşüğü ve sana uyan hangisi ise kullan yada mesela kartın kampanyaları sana uyuyor ama aidatından dolayı istemiyorsan o zaman aidata takılma dediğim gibi bankaya göre değişiyor bazıları ücreti komple geri ödüyor yapı kredi vardı benim 1 sene kullanma tahattüne karşı geri ödedi garanti de galiba 650 tl çekmişti aradım 650 tl yi ödedim ama 800 900 civarı bonus olarak geri verdi parayı

az öncede yazmıştım eğer kartını kapatmak istersen sana aidatı yansıtıyorlar eğer başka bi zaman kartını kapatacaksan dediğim yöntemi yapmanı tavsiye ederim
Benim 3 tane vardı yapı kredi yi çok kullanmıyordum benden aidat kesmişler arayıp geri iade istedim 1 sene kullanmam karşılığı iade ettiler bende yaklaşık 180 200 gün kullanmadım kartı zaten bildiğim kadarıyla 180 günden sonra hayalet karta dönüyo işlem olmadığı için mobilden kart kapatma yaptım sonra beni aradılar direk tık diye kapattılar aidat felan istemeden

merhabalar yaşım 18 sadece bir tane Kredi kartım var o da Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yaptım 2000 TL limit verdiler bana sanırım bunun ilk 1 yıl veya iki yıl kullanım ücreti yokmuş yani yıllık ücreti yokmuş bu arada bana Axess Gold mcd diye bir kart vermişler bunun galiba yıllık ücreti 1016 TL falan biraz araştırdım kredi kartlarına millet bulaşma falan diyor hiç girme o toplara falan diyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz şimdiye kadar ne gibi kötülüklerini gördünüz kredi kartı kullanmaya başlayan biri ne gibi şeylere dikkat etmelidir bilen kişiler cevap verirse sevinirim...
kullanmasını bilmeyen cebine giren parayla çıkacak paranın hesabını yapmadan harcayan insanlar için kötü. hesabını kitabını yaptığın zaman zararı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri