Vatanda ekran kartlarında sepette %15 indirim

Ahh tamda konu açmıştım 🤦‍♂️. Olmıyacağını biliyorum fakat kablolar ile aram pek iyi değil. Erime muhabbeti felanda olmuştu sanırım 9070xt'de.

Teşekkürler bu arada.
9070xt'de erime hiç duymadım, ilk serilerde sanki 5090larda mı ne olmuştu o da kablo tam oturmadığı için falan demişlerdi galiba. 9070XT konusunda o yönden içiniz rahat olabilir hocam

Ahh tamda konu açmıştım 🤦‍♂️. Olmıyacağını biliyorum fakat kablolar ile aram pek iyi değil. Erime muhabbeti felanda olmuştu sanırım 9070xt'de.

Teşekkürler bu arada.
Erime taichi modelinde oldu ve yanlış kablolamadan oldu kısaca kullanıcı hatası.

9070xt'de erime hiç duymadım, ilk serilerde sanki 5090larda mı ne olmuştu o da kablo tam oturmadığı için falan demişlerdi galiba. 9070XT konusunda o yönden içiniz rahat olabilir hocam
Tamamdır hocam tekrardan teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler dilerim 🤗.

profiline mi yazayım buraya mı ? he birde 9070xt 40-50k ya dahil mi ?
Ddahil değil, profile yazabilirsiniz, orada tartışalım, en son halini bura atın isterseniz belki birine daha lazım olur :)
Not: Biliyorum 20 30 eklenip de sistem tamamlanabilir fakat kaliteli parçalar olsun dediğim için 40 50k yazdım.

gecen hafta amazondan 28000 TL'ye duz 9070 nitro+ aldim 6 taksit ile. simdi vatanda 29494 TL'ye dusen sapphire pulse 9070xt kafami karistirmadi degil ama 3 taksit olmasi kotu. 6 taksit olsa iade eder alirdim
Ben 3 hafta önce düz 9070 nitro aldım 30kdan amazondan taksit ile şöyle söyliyeyim çok düşündüm bende xt alsammı diye bu kart 230 wattlarda çalışıyor xt ise 350 ile anlık 400wattlara çıkıp çalışıyor ve aralarındaki an baba fps farkı 15 BİDE KRONİK COİL WHİNE VAR 3.haftadan geliyor ses ama sıkıntı yok çok yüksek bir ses değil fanlar hepsini durdurunca duyabiliyosun anca soğutma olarakta dünyadaki en iyi 2. 9070

2 aydır kullanıyorum çok geç 😊.
memnunsan sıkıntı yok. ben 15k lık psu aldım da ne oldu coilwhine dan cızır cızır cızırdıyor ısınanana kadar psu. bide seasonic yani

Geri