Hikayeli yeni oyunlar oynuyorsan 4 5k civarına arc a750 de varArkadaşlar sarı sitede 3060 Ti 8 GB GDDR6 256 bit bir ekran kartı buldum. Kutu güvenlik etiketi mevcut. Fiyatı uygun geldi. Aynı şehirde olduğumuz için elden alacağım alınır mı? Fiyat 10.500₺
Pahalı kardeşim ederi max 8-9 bin. 11e 3070ti, 13 e 3080 ler başlıyorArkadaşlar sarı sitede 3060 Ti 8 GB GDDR6 256 bit bir ekran kartı buldum. Kutu güvenlik etiketi mevcut. Fiyatı uygun geldi. Aynı şehirde olduğumuz için elden alacağım alınır mı? Fiyat 10.500₺
Tamamdır teşekkür ederim dostumPahalı kardeşim ederi max 8-9 bin. 11e 3070ti, 13 e 3080 ler başlıyor
Oynadığım oyunlar valo, rdr2(indirimde bulursam), spiderman,GTA V olabilir.Hikayeli yeni oyunlar oynuyorsan 4 5k civarına arc a750 de var
Param güvende tarzı bir şey varmı işlemler nasıl oluyor bende bakıyorum da ekran kartıFacebookdan GPU World Türkiye grubuna katıl ekran kartları falan uygun güvenilir sarı sitede satış yapan bilgisayarcilar bu kanalda daha ucuza satıyor aynı ürünü
Ben elden almayı düşünüyorum. Oturduğun şehri filtrele sana uygun olan hangi kart varsa satıcıyla buluşma ayarlaParam güvende tarzı bir şey varmı işlemler nasıl oluyor bende bakıyorum da ekran kartı
Hocam ben bu yaz 9a 3060ti gaming oc 3 fanlı modelini aldım sizin söylediğiniz fiyat çok fazla geldiArkadaşlar sarı sitede 3060 Ti 8 GB GDDR6 256 bit bir ekran kartı buldum. Kutu güvenlik etiketi mevcut. Fiyatı uygun geldi. Aynı şehirde olduğumuz için elden alacağım alınır mı? Fiyat 10.500₺
750W 7 fanlı akvaryum kasa yeterli mi?Absürd pahalı. 10bine 6800xt var PSU yetiyorsa alabilirsin.
hocam nerden aldınız? Baya uyguna almışsınızHocam ben bu yaz 9a 3060ti gaming oc 3 fanlı modelini aldım sizin söylediğiniz fiyat çok fazla geldi
intel ekran kartları ne durumda şuan sorunlar düzeldi miB580 al
Güncelleme ala ala daha stabil hale geldiintel ekran kartları ne durumda şuan sorunlar düzeldi mi