Bence içecekler pahalı değil sen çok içiyorsun. 2.5 2.5 5 litre sadece bu ikisi. Hem bu kadarı çok zararlı hemde çok fazla içmesen bu kadar çok daha iyi. Ayrıca nereye içiyorsun 5 litreyi merak ediyorum çünkü daha yemeği var su içiyorsundur bunları içtiğinden. Bunları su ile değiştir. Çok aşırı şekerli ve zararlı. En son ne zaman kola içtim hatırlamıyorum. Zararlıdan çok canım istemiyor çekmiyor.günde 2.5L kola 2.5L didi içiyorum her gün düzenli alıyorum okul cıkışı kola 60 didi 60 tl günülük 120 haftalık 840 aylık 3400 tl icecekler neden bu kadar pahalı
hocam meyveler daha pahalı ve cok uğraştırıyor üşeniyorumHarcamıyorum diyebilirim. Çoğunlukla su içiyorum.
Bunun yerine meyve alıp sıksan daha iyi olabilir. Mesela mandalina hiç fena olmaz.
hocam 3 l su içiyorum toplam vucuduma 8 l giriyor üstüne yemekte yiyorum canım istediğinden değil pc başında bi şey içmek çok hoşuma gidiyorBence içecekler pahalı değil sen çok içiyorsun. 2.5 2.5 5 litre sadece bu ikisi. Hem bu kadarı çok zararlı hemde çok fazla içmesen bu kadar çok daha iyi. Ayrıca nereye içiyorsun 5 litreyi merak ediyorum çünkü daha yemeği var su içiyorsundur bunları içtiğinden. Bunları su ile değiştir. Çok aşırı şekerli ve zararlı. En son ne zaman kola içtim hatırlamıyorum. Zararlıdan çok canım istemiyor çekmiyor.
Okul çıkışı evin önündeki büfeden genelde her gün farklı 1 içecek alıp hepsini deniyorum.günde 2.5L kola 2.5L didi içiyorum her gün düzenli alıyorum okul cıkışı kola 60 didi 60 tl günülük 120 haftalık 840 aylık 3400 tl icecekler neden bu kadar pahalı
Yani ortalamanın çok çok üstündesiniz. Ama güzel oluyor diye sağlığınızdan vermeyin dikkat edin.hocam meyveler daha pahalı ve cok uğraştırıyor üşeniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 3 l su içiyorum toplam vucuduma 8 l giriyor üstüne yemekte yiyorum canım istediğinden değil pc başında bi şey içmek çok hoşuma gidiyor
Midene yazık dayı 2.5 litre kola ne gündegünde 2.5L kola 2.5L didi içiyorum her gün düzenli alıyorum okul cıkışı kola 60 didi 60 tl günülük 120 haftalık 840 aylık 3400 tl icecekler neden bu kadar pahalı