Advocate
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Reddit'te dolaşırken söyle bir video gördüm. Sizce G29 alınır mı? Aynı zamanda masaj da yapar mı?
Hocam sizce burada sıkıntı FFB mi? Max 2.3 torku var bu aletin çocuk bile tek elle çevirir. FFB kısacaksak alalım elimize bi tekerlek deli gibi çevirip dönelimne saçma şeyler konuşuluyo ya fiyatı belli performansı belli ffb kısacaksın yoruluyosan.
ikinci elde 11-12k bandına vitesli kutulu faturalı garantili sorunsuz başka bir şey önereceksin o zaman ondan sonra konuşacaksın2025 yılında G29 önerenlere tepki postudur. Mizah amaçlıdır!
videoda ne var anlamadım?Reddit'te dolaşırken söyle bir video gördüm. Sizce G29 alınır mı? Aynı zamanda masaj da yapar mı?
Dişli bir direksiyondan nasıl bir ses bekliyorsun?Hocam sizce burada sıkıntı FFB mi? Max 2.3 torku var bu aletin çocuk bile tek elle çevirir. FFB kısacaksak alalım elimize bi tekerlek deli gibi çevirip dönelimSesi duymuyor musunuz?
sallamak için sallıyor sadece forza gibi arcade bir oyunda test edilmesi zaten ayrı saçmayken bide ffb köklenip tarlaya salmışvideoda ne var anlamadım?
hissiyatı kökleyip forzada tarla yoluna gırınce ne gibi geri dönüş sağlıcak direksiyon seti?
Forza gamepadle daha keyifli ya. Kesinlikle direksiyonla oynanacak oyun değil arcade olduğu için.sallamak için sallıyor sadece forza gibi arcade bir oyunda test edilmesi zaten ayrı saçmayken bide ffb köklenip tarlaya salmışfiyatına göre ne bekliyorsa artık
logitechde hata çek baba tr den elini ayagını gıtsın thrustmaster alsınlar 30k yasallamak için sallıyor sadece forza gibi arcade bir oyunda test edilmesi zaten ayrı saçmayken bide ffb köklenip tarlaya salmışfiyatına göre ne bekliyorsa artık
zaten 300km ile giderken nasıl hakim olucaksın dıreksıyonda direksıyon setinin keyif verdiği oyunlar belli aç onları sabah aksam akForza gamepadle daha keyifli ya. Kesinlikle direksiyonla oynanacak oyun değil arcade olduğu için.
Fbb kökleyip tarlada sürünce de çok ömrü olmaz genelde alıp ayar yapmadan takur tukur oynayanların durumu böyle zatenlogitechde hata çek baba tr den elini ayagını gıtsın thrustmaster alsınlar 30k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten 300km ile giderken nasıl hakim olucaksın dıreksıyonda direksıyon setinin keyif verdiği oyunlar belli aç onları sabah aksam ak