Yardım Emektarım ölüyor mu?

Reaksiyon skoru
113
Öldü beyler. 🫡

Lol oynuyordum. Ekran bir anda grimsi bir şekilde karardı ve ekran yırtılmalarına başladı. Sonra ekran geldi ama bölünmüş haldeydi. Hemde 3 parçaya. Aynalanmış gibiydi. Restart attım sorun yok ama yine ekran bölündü tek monitörde çift ekranım şuan. Yırtılma devam ediyor düzelmedi. Ekran algılama yaptım ne olur ne olmaz diye 1 aygıt görüyor olması gerektiği gibi. Daha iyi anlaşılması için foto ve video linki bırakıcam.

Güncelleme ; kartı dinlenmeye bıraktım ve sistemi yeniden açtığımda, önce bitlocker ile kurtarmaya attı. Kapatıp açtığımda Windows ekranına sorunsuz geldim. Space basıp şifremi girmek istediğimde ekran mavi oldu ve çizik çizik çubuklandı. Gene de iyi ilerledin HD6870 🫡

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.7 MB · Hit: 183
Son düzenleme:
Bu linkteki videodan sonra bozulmalar başladı dostlar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LOL her şeyin sonunu getiriyor. Umarım sorununu çözersin hocam
Umarım çözebilirim ya. Senelerdir oynuyorum hocam apu sistemimde bile yapmamıştı böyle şaşırdım açıkçası.

Ekran kaymış. El ile görev çubuğundan sağa veya sola kaydır. (Veya sağ altta ekran simgesi vardı)

Windows Linux'u taklit etmeye çalışıyor ve çok masaüstülü sistemler çıkarmaya başladı. Ancak tam oturtamadı. Ayarlardan ekran sabitleme var mı? Hiç bakmadım.

Ekran kaymış. El ile görev çubuğundan sağa veya sola kaydır. (Veya sağ altta ekran simgesi vardı)

Windows Linux'u taklit etmeye çalışıyor ve çok masaüstülü sistemler çıkarmaya başladı. Ancak tam oturtamadı. Ayarlardan ekran sabitleme var mı? Hiç bakmadım.
Maalesef sorun kaydırma kaynaklı değil hocam ya ekran kartımda sorun var emin oldum

@jombo @ANtiQ08 tavsiyeniz var mı düzelir mi mecburen kart mı değişicem?

Lol oynuyordum. Ekran bir anda grimsi bir şekilde karardı ve ekran yırtılmalarına başladı. Sonra ekran geldi ama bölünmüş haldeydi. Hemde 3 parçaya. Aynalanmış gibiydi. Restart attım sorun yok ama yine ekran bölündü tek monitörde çift ekranım şuan. Yırtılma devam ediyor düzelmedi. Ekran algılama yaptım ne olur ne olmaz diye 1 aygıt görüyor olması gerektiği gibi. Daha iyi anlaşılması için foto ve video linki bırakıcam.
Kablo ile alakalı olabilir belki.

Güncelleme ; kartı dinlenmeye bıraktım ve sistemi yeniden açtığımda, önce bitlocker ile kurtarmaya attı. Kapatıp açtığımda Windows ekranına sorunsuz geldim. Space basıp şifremi girmek istediğimde ekran mavi oldu ve çizik çizik çubuklandı. Gene de iyi ilerledin HD6870 🫡
Ddu ile driver silip tekrar kurdunuz mu

Maalesef Windows’a erişemiyorum hocam biostan sonra direk gidiyor görüntü. Elim kolum bağlandı
Fırın yolu gözüktü gibi. Bir bakayım Reddit'e felan ama sanırım mefta oluyor :/

Kartın başka girişi ile denedin mi hocam?

Son düzenleme:
Fırın yolu gözüktü gibi. Bir bakayım Reddit'e felan ama sanırım mefta oluyor :/

Kartın başka girişi ile denedin mi hocam?
DP den görüntü alamıyorum hocam maalesef. Hd6870 zaten değiştirecektim 1-2 aya ama çok vakitsiz oldu şuan ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,281
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri