ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,512
Yav dayı ne android miş be valla gına getiriyorsunuz yok daha iyi yok bu iyi yok paranı çöpe atarsın felan her telefonun eksisi artısı belli adam 15 senedir İOS kullanıyorum diyor yok şu android tokatlıyor bu şunu yapıyor yok android telefon uzay mekiği oluyor adam indirim gelirse alacağım demiş zaten16e alana kadar parayı çöpe at daha iyi. O bütçedeki hemen her android geçiyor onu. S25fe ise s24fe ile pek farklı değil arada değecek fiyat farkı yok henüz. Kasımda indirime ne girer girmez belli değil ama şuanki bütçelerde çok mantıksız 16e. Çıkarsa s25+ çok daha iyi olur çıkmazsa s25. Ya da S26 serisinide bekleyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bende çok ikilemde kalmıştım düz kullanıcı isen apple intelligence gelişir onuda kullanırım diyorsan 16e mantıklı ama şu fiyatlara bakıcna iphone 15 daha mantıklı.
Kamera konusuna gelirsek evet 0.5 vs yok ama zaten ne kadar kullanıyorsun ben genelde kullanmam. Video tarafında sallantı durumunda kötü oluyor ama genel olarak fusıon kamera olduğundan çektiğin fotoğraflar videolar çok iyi 16 kalitesine yakın
Ama ne olursa olsun bence 128 yeterli olmaz o yüzden minimm 256 almak lazım
İPhone 13 aldığımda 16e nin bu fiyattan çıkacağını bilseydim bende 16e beklerdim cidden iyi cihaz 13 aldığımda banada s23 al bla bla diyorlardı iPhone aldım telefonu çok elimden düşüren birisiyim sadece ayda 1 defa koruyucu kırıyorum ama telefonda bir şey yok maşallah malzemesi dayanıklı özellikleri beni tatmin ediyor günlük hayat fotoğraf yetiyor oyunu pc den oynuyorum zaten iCloud dışı sinir eden bir şey olmadı daha16e güzel cihaz bence. Pil ömrü süper işlemci güçlü sadece kamera biraz zayıf bir de dinamik ada yerine çentikli olması biraz can sıkar en fazla.
Apple tarafında indirim az oluyor ama güzel takas kampanyaları yapıyorlar telefon fiyatının üstüne 4000TL ek destek vs gibi o iyi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deneyebilirsin aslında fena değiller ama iPhone kullanan birçok kişi gibi “androide alışamadım geri dönmem lazım” dersen maddi olarak fena zarar edersin o konuda uyarayım.