Kasım indirimlerinde İphone 16e alınır mı.?

16e alana kadar parayı çöpe at daha iyi. O bütçedeki hemen her android geçiyor onu. S25fe ise s24fe ile pek farklı değil arada değecek fiyat farkı yok henüz. Kasımda indirime ne girer girmez belli değil ama şuanki bütçelerde çok mantıksız 16e. Çıkarsa s25+ çok daha iyi olur çıkmazsa s25. Ya da S26 serisinide bekleyebilirsiniz.
Yav dayı ne android miş be valla gına getiriyorsunuz yok daha iyi yok bu iyi yok paranı çöpe atarsın felan her telefonun eksisi artısı belli adam 15 senedir İOS kullanıyorum diyor yok şu android tokatlıyor bu şunu yapıyor yok android telefon uzay mekiği oluyor adam indirim gelirse alacağım demiş zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bende çok ikilemde kalmıştım düz kullanıcı isen apple intelligence gelişir onuda kullanırım diyorsan 16e mantıklı ama şu fiyatlara bakıcna iphone 15 daha mantıklı.

Kamera konusuna gelirsek evet 0.5 vs yok ama zaten ne kadar kullanıyorsun ben genelde kullanmam. Video tarafında sallantı durumunda kötü oluyor ama genel olarak fusıon kamera olduğundan çektiğin fotoğraflar videolar çok iyi 16 kalitesine yakın

Ama ne olursa olsun bence 128 yeterli olmaz o yüzden minimm 256 almak lazım
16e güzel cihaz bence. Pil ömrü süper işlemci güçlü sadece kamera biraz zayıf bir de dinamik ada yerine çentikli olması biraz can sıkar en fazla.

Apple tarafında indirim az oluyor ama güzel takas kampanyaları yapıyorlar telefon fiyatının üstüne 4000TL ek destek vs gibi o iyi oluyor.

Deneyebilirsin aslında fena değiller ama iPhone kullanan birçok kişi gibi “androide alışamadım geri dönmem lazım” dersen maddi olarak fena zarar edersin o konuda uyarayım.
İPhone 13 aldığımda 16e nin bu fiyattan çıkacağını bilseydim bende 16e beklerdim cidden iyi cihaz 13 aldığımda banada s23 al bla bla diyorlardı iPhone aldım telefonu çok elimden düşüren birisiyim sadece ayda 1 defa koruyucu kırıyorum ama telefonda bir şey yok maşallah malzemesi dayanıklı özellikleri beni tatmin ediyor günlük hayat fotoğraf yetiyor oyunu pc den oynuyorum zaten iCloud dışı sinir eden bir şey olmadı daha

Yav dayı ne android miş be valla gına getiriyorsunuz yok daha iyi yok bu iyi yok paranı çöpe atarsın felan her telefonun eksisi artısı belli adam 15 senedir İOS kullanıyorum diyor yok şu android tokatlıyor bu şunu yapıyor yok android telefon uzay mekiği oluyor adam indirim gelirse alacağım demiş zaten
Hocam bende android diye yanıp bitmiyorum. İphonelarda çok güzel telefonlar yapıyor ama esas sorun burda normalinden çok daha pahalıya satılması. Sorun orda başlıyor. Hal böyle olunca daha ucuza daha iyisi olunca herkes android diyor. Evet ios güzel evet iphone telefonlarda güzel ama hocam mantıklı açıdan bir bakın 16e nin alınacak tarafı var mı? Tek özelliği iphone ekosistemi olması. Kalan her şeyde o bütçede geri kalınca normal olarak önermiyorum. İphone diye ısrar ediyorsada bütçesinin yettiğini alacak ona bir şey diyemem zaten. İphone 17 parasına mesela vivo x300 pro gelicek. Kamera için alıcaksa adam bu 2 telefon Bir olabilir mi? 17pro max ile aynı para olsa x300 pro, tamam ama dediğim gibi neredeyse 1 tane daha x300 pro alırsınız o makasa. (70-80 den açar diye düşünüyorum) şimdi bu durumda tutup iphone öneremeyiz değil mi?

Son düzenleme:
Hocam bende android diye yanıp bitmiyorum. İphonelarda çok güzel telefonlar yapıyor ama esas sorun burda normalinden çok daha pahalıya satılması. Sorun orda başlıyor. Hal böyle olunca daha ucuza daha iyisi olunca herkes android diyor. Evet ios güzel evet iphone telefonlarda güzel ama hocam mantıklı açıdan bir bakın 16e nin alınacak tarafı var mı? Tek özelliği iphone ekosistemini olması. Kalan her şeyde o bütçede geri kalınca normal olarak önermiyorum. İphone diye ısrar ediyorsada bütçesinin yettiğini alacak ona bir şey diyemem zaten. İphone 17 parasına mesela vivo x300 pro gelicek. Kamera için alıcaksa adam bu 2 telefon Bir olabilir mi? 17pro max le aynı para olsa x300 pro tamam ama dediğim gibi neredeyse 1 tanede x300 pro alırsınız o makasa. (70-80 den açar diye düşünüyorum) şimdi bu durumda tutup iphone öneremeyiz değil mi?
Buna okayim dediklerine katılıyorum ama 16e nin parlaklık ve kamera dışında pekte bir eksisi yok sayılır bu muhabbete ayar olma sebebim bende 13 alacağım zaman aynı muhabbeti yapmışlardı istemiyordum android olmasını bu arada normalde Samsung ve Apple telefonların felan bir çok konuda dolar bazlı fiyatları aynı Samsung kar payını düşük tutuyor tr pazarını kaybetmek istemiyor bir çok kişi iPhone alıyor benim çevremde bile herkes iPhone kullanıyor işçisinden patronuna android kullanan insan cidden azalıyor

hepsiburada elimdeki telefona ek destekle 7k veriyor biraz indirim yerse eldeki telefonu verip 16e e bakabilrim ios ekosistemine çok alıştım ama mesela s25fe de cidden fiyatı göz kırpıyor iphone 41-42 iken s25fe şuan 35 e satılıyor mesela kamera benim için önemli degil oyun oynamıyorum oyunu pc den oynuyorum en fazla kullandıgım uygulama instagram ve navigasyon araç ile gidecegim zaman navi ile gidiyorum klasik bir kullanıcııym iphone16e çok gömülüyor her yerde tek kamera ama ios için alabilicegim en ucuz telefon bu

Buna okayim dediklerine katılıyorum ama 16e nin parlaklık ve kamera dışında pekte bir eksisi yok sayılır bu muhabbete ayar olma sebebim bende 13 alacağım zaman aynı muhabbeti yapmışlardı istemiyordum android olmasını bu arada normalde Samsung ve Apple telefonların felan bir çok konuda dolar bazlı fiyatları aynı Samsung kar payını düşük tutuyor tr pazarını kaybetmek istemiyor bir çok kişi iPhone alıyor benim çevremde bile herkes iPhone kullanıyor işçisinden patronuna android kullanan insan cidden azalıyor
İşte hocam iphonelar makası çok açıyor. Ha adam iphone istiyorum derse benim önerim üzerine tabii ısrar etmem. O bütçede iphone öneririm ama android tarafındaki takibini de söylerim. İphone 13 en çok satanlardan biri oldu herhalde. Bende o tartışmaya gıcık oluyorum ısrarla android ya da ios önerene. Dediğim gibi ben önce bu bütçede mantıklısını söylüyorum kabul etmezse uzatmam. Ama androide de bir göz atabilirim diyince önerdim. 16e içinse o bütçede bence dediğim gibi birçok açıdan geri kalan bir telefon android rakiplerine göre. Yd xiaomileri katarsak hele hiç çıkamayız😀 ama dediğim gibi 0 iphone isteyende bir şey diyemem. İphone artık sınıf göstergesi diye anıldığı için asgeri ücretli bile iphone var diyip hava atmak için kredi çekip falan alıyor. Benim kızdığım nokta telefonu gündelik kullanıcak olup bir alo dicek olup 150 160k bayılanlarda. Parası olan amenna ama dediğim gibi parası olmaya da sırf iphone diye aldığı için dediğiniz gibi. Yenilenmiş 11 falan alanda çok ki ben yenilenmişe karşıyım asla önermem.

Mesela androitede s25fe önermem. S24fe ile çok bir farkı yok ama fiyat farkı var.
hepsiburada elimdeki telefona ek destekle 7k veriyor biraz indirim yerse eldeki telefonu verip 16e e bakabilrim ios ekosistemine çok alıştım ama mesela s25fe de cidden fiyatı göz kırpıyor iphone 41-42 iken s25fe şuan 35 e satılıyor mesela kamera benim için önemli degil oyun oynamıyorum oyunu pc den oynuyorum en fazla kullandıgım uygulama instagram ve navigasyon araç ile gidecegim zaman navi ile gidiyorum klasik bir kullanıcııym iphone16e çok gömülüyor her yerde tek kamera ama ios için alabilicegim en ucuz telefon bu
42 ye s25 falan bakabilirsiniz hocam s25fe yerine.
16e yerine çıkarsa düz 16 getirmeye çalışın derim. Eğer telefonu gündelik kullancaksanız birçok özelliğini kullanmicaksınız 16e olabilir iphone bazında. Android de geçiyim derseniz s24fe öneririm.

İşte hocam iphonelar makası çok açıyor. Ha adam iphone istiyorum derse benim önerim üzerine tabii ısrar etmem. O bütçede iphone öneririm ama android tarafındaki takibini de söylerim. İphone 13 en çok satanlardan biri oldu herhalde. Bende o tartışmaya gıcık oluyorum ısrarla android ya da ios önerene. Dediğim gibi ben önce bu bütçede mantıklısını söylüyorum kabul etmezse uzatmam. Ama androide de bir göz atabilirim diyince önerdim. 16e içinse o bütçede bence dediğim gibi birçok açıdan geri kalan bir telefon android rakiplerine göre. Yd xiaomileri katarsak hele hiç çıkamayız😀 ama dediğim gibi 0 iphone isteyende bir şey diyemem. İphone artık sınıf göstergesi diye anıldığı için asgeri ücretli bile iphone var diyip hava atmak için kredi çekip falan alıyor. Benim kızdığım nokta telefonu gündelik kullanıcak olup bir alo dicek olup 150 160k bayılanlarda. Parası olan amenna ama dediğim gibi parası olmaya da sırf iphone diye aldığı için dediğiniz gibi. Yenilenmiş 11 falan alanda çok ki ben yenilenmişe karşıyım asla önermem.
Yani kanka ben geçen sene aldım ağustos ayında koruyucu cam şarj aleti felan 38 küsüre almıştım memnunum 4gb Ram i var bazen dönüyor ama benim için tek olayı foruma girmek arkadaşları arıyorum wp den hal hatır soruyorum ig felan yani elimden düşmüyor seviyorum telefonumu sadece bu pil değişimi garanti kapsamına girer mi onu bilmiyorum değiştirmek istiyorum ama bakalım aldığım herşeyi kendi paramla aldığım için otomatikmen biraz kıymetli oluyor 4-5 senedirde herşeyi kendim alıyorum kendim birşeyler yapıyorum bu yüzden bazen kararlara veya isteklere karşı gelinmesi deli ediyor beni anlayışın için teşekkür ederim

16e için dediklerine katılıyorum iPhone için dediklerinede ama bunu iPhone kaliteli bir şekildede yapıyor malzeme kalitesi felan iyi üzmüyor insanı android telefonu sofra bezi üzerine düşüp ekranı içten kırılanlar felan tanıyorum o yüzden parasına felan takılmıyorum Apple olsun amd olsun bizim olsun kafasında devamız 😀🫶

Mesela androitede s25fe önermem. S24fe ile çok bir farkı yok ama fiyat farkı var.

42 ye s25 falan bakabilirsiniz hocam s25fe yerine.
16e yerine çıkarsa düz 16 getirmeye çalışın derim. Eğer telefonu gündelik kullancaksanız birçok özelliğini kullanmicaksınız 16e olabilir iphone bazında. Android de geçiyim derseniz s24fe öneririm.
10 yıldan fazladır ios kullandıgım için android garip geliyor ama herşeyden önemlisi fiyat benim için s25fe de gördügüm için diyorum yoksa bilgim yok android cihazlar hakkında indirim önemli üstüne o kadar fazla para çıkaracagımı zannetmiyorum kasımda aldıgım paradan arttırdıgımla nakit alacagım eski telefonu verip o yüzden 16e si olan varsa yazar dedim ama 16e si olan yok gibi forumda :D

Banada 16e yi önermişlerdi parlaklığı kısık bir olarak Baya fark var biraz daha çıkıp 15 felanda bakabilirsin

İPhone 13 aldığımda 16e nin bu fiyattan çıkacağını bilseydim bende 16e beklerdim cidden iyi cihaz 13 aldığımda banada s23 al bla bla diyorlardı iPhone aldım telefonu çok elimden düşüren birisiyim sadece ayda 1 defa koruyucu kırıyorum ama telefonda bir şey yok maşallah malzemesi dayanıklı özellikleri beni tatmin ediyor günlük hayat fotoğraf yetiyor oyunu pc den oynuyorum zaten iCloud dışı sinir eden bir şey olmadı daha
Ben de düz 16 aldım bunun böyle çıkacağını bilsem kesinlikle beklerdim 20 bin ucuza benim işimi görürdü. Zaten normalde ben de 13 alcaktım ama Type-C portuna ve 2x zooma ihtiyaç var diye 16 için zorlamıştım. 16e tam benim için çıkmış gibi 13 donanımı var ama işlemcisi, şarj portu güncel kamerada 2x var. Bir de pili 16 dan da iyi gidiyormuş 😅

Yani kanka ben geçen sene aldım ağustos ayında koruyucu cam şarj aleti felan 38 küsüre almıştım memnunum 4gb Ram i var bazen dönüyor ama benim için tek olayı foruma girmek arkadaşları arıyorum wp den hal hatır soruyorum ig felan yani elimden düşmüyor seviyorum telefonumu sadece bu pil değişimi garanti kapsamına girer mi onu bilmiyorum değiştirmek istiyorum ama bakalım aldığım herşeyi kendi paramla aldığım için otomatikmen biraz kıymetli oluyor 4-5 senedirde herşeyi kendim alıyorum kendim birşeyler yapıyorum bu yüzden bazen kararlara veya isteklere karşı gelinmesi deli ediyor beni anlayışın için teşekkür ederim

16e için dediklerine katılıyorum iPhone için dediklerinede ama bunu iPhone kaliteli bir şekildede yapıyor malzeme kalitesi felan iyi üzmüyor insanı android telefonu sofra bezi üzerine düşüp ekranı içten kırılanlar felan tanıyorum o yüzden parasına felan takılmıyorum Apple olsun amd olsun bizim olsun kafasında devamız 😀🫶
13de güzel telefon hocam daha hala alanlar bile var. Bir şeyi ölümüne savunmak yerine 2 tarafıde yapıcı şekilde ele alıp eleştirip karar vermek daha doğru. Ha belki android her açından üstündür ama istemezsin mesela için sinmez tüm o üstünlükleri alır götürür. Tercih meselesi birazda.

Valla hocam android'de çok sağlam telefonda var bomboş telefonda. Araştırmak lazım. Bende redmi note 8 pro var. Çok kez yüksekten de düşürdüm ettim her açıdanda düştü ama tık yok. 7 sene oldu sayılır. Birde mesela vivo bazında bence x200 pro ve x300 pro dışında alınmaz. Alt sınıf telefonlarda hep bir yerlerden kızmışlar mesela. Redmi serisi kısık bir telefon. Yazılım anlamında kötü. Samsungda çok eleştirebilceğim bir şey yok bütçe işi. Dediğiniz gibi ne olursa olsun gönlümüzce olsun<3

10 yıldan fazladır ios kullandıgım için android garip geliyor ama herşeyden önemlisi fiyat benim için s25fe de gördügüm için diyorum yoksa bilgim yok android cihazlar hakkında indirim önemli üstüne o kadar fazla para çıkaracagımı zannetmiyorum kasımda aldıgım paradan arttırdıgımla nakit alacagım eski telefonu verip o yüzden 16e si olan varsa yazar dedim ama 16e si olan yok gibi forumda :D
İşte o konuda bir şey diyemem hocam. 10 sene az değil her şeye alışmışsınızdır. Gerek abonelik gerek icloud. 16e parasını edicek bir telefon olmadığı için alan pek yok hocam. Çünkü her yönden kısılmış bir telefon.

Geri