Çözüldü✓ Hala Sağlam Lisans Mı?

Reaksiyon skoru
36
Key alıp etkinleştirdiğimde önemli verilerde sıkıntı çıkar mı? güvenlik zaafiyeti olur mu?

Yani sonuçta key alınca ms onu onaylıyor ve sonrada sıkıntı yapmazsa bitiyor iş, eğer sıkıntı yaparsa o zaman tekrar alır veya belki uğraşmak istemeyip ondan alırım bilemiyorum, düşüncem yanlış mı

Keyler çalıntı veya hırsızca alınmış olabilir mi?

Son düzenleme:
sağlamlisanstan key alıp sorun yaşayan çok duymadım. Ben de aldım, W11 Keyini W10'da kullanıyorum sorun yok.

Ordan burdan lisans alana kadar çak aktivator.bat bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Key kodu felan hikâye

cıdden lısanlsı alan varmı ya key alın gecın hocam gereksız masraf bır fark felan yok

Saglamlisans ve bilinen turevleri, kodlaeda hicbir sikinti yasamadim. Zamaninda ucuzken aldigim, 1 2 sdne sknra bile kullandigim lisanslar sapasaglam calistilar.

Kodlar tek seferliktir. Kullanildimtan sonra baska pc de yemez. Ayni pc de ana bilesenler degismedigi surece calismaya devam eder

Komut ile yapılanı önermem, sağlam lisantsan oem veya retail key almak daha güvenilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama çok güvenlik takıntın varsa 9 bin 500 liracık ödeyerek buradan alabilirsin

Ama çok güvenlik takıntın varsa 9 bin 500 liracık ödeyerek buradan alabilirsin
MS storeda 6 bin küsur. Yani sonuçta key alınca ms onu onaylıyor ve sonrada sıkıntı yapmazsa bitiyor iş, eğer sıkıntı yaparsa o zaman tekrar alır veya belki uğraşmak istemeyip ondan alırım bilemiyorum, düşüncem yanlış mı

MS storeda 6 bin küsur. Yani sonuçta key alınca ms onu onaylıyor ve sonrada sıkıntı yapmazsa bitiyor iş, eğer sıkıntı yaparsam o zaman tekrar alır veya belki uğraşmak istemeyip ondan alırım bilemiyorum, düşüncem yanlış mı
6 bin lira olan home sürümü, pro özellikleri lazım değilse home al geç storedan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,689
Üyeler
183,458
Son üye
Jashen
Geri