bu konular burada konuşursanız 2-3 eleman alay eder gidin ticaret forumlarında konu açın orada değer görecektir.Herkes merhaba henüz 17 yaşındayım ve yolun başında olduğuma inanıyorum küçüklüğümden beri çalışmayı seven birisi değilim hep bir işin patronu olmak şirket sahibi olmak istiyordum sizce buna nereden başlamalıyım? Hedefim yurt dışından başlamak belirli bir sermayeden sonra Türkiye'ye fabrika açmak sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Şuna üniversite okuyorum ama bırakacağımŞimdi git yks ye çalış anandan babandan bir şey yoksa ve çalışkan değilsen yeni fikirler bulup onun izinden yüreyemeyeceksen.Bu iş kolay değil.Girişimci olmasan bir fabrikan olsa klasik bir iş yapsan bile batma ihtimalin var senin sürekli işin merkezinde olman lazım.
Haklısınız buradaki insanların çoğu risk almak istemeyen kişilerbu konular burada konuşursanız 2-3 eleman alay eder gidin ticaret forumlarında konu açın orada değer görecektir.
Hocam öncelikle aklımda birkaç fikir var sermayem çok yok Max 1.5m var tecrübe yokŞirket açmakta bir şey yok, bir muhasebeci bulursun, o halleder. Ama ne iş yapacaksın? İş tecrüben nedir? Hangi sektörde, ne satacaksın? Bir hizmet mi, ürün mü? Yani neyin ticaretini yapacaksın? Sermayen var mı?
Rüyanda yaparsın o zamanBen de 18 olmadan aklıma bir plan belirlemek ve hayatımı bunun üzerine dizayn etmek istiyorum dedemden kalan bir şey yok babamdan da yok herşeyi kendim yapmak istiyorum eğer yapamazsam bile torunlarıma sermaye bırakırım onlar benim yerime yapar
Tamamdır hocam bir gün sizi de o rüyanın içine davet ediyorum bir günlük de olsa tatmış olursunuzRüyanda yaparsın o zaman
Uyanıkken tadıyorum zaten sağol genede.Tamamdır hocam bir gün sizi de o rüyanın içine davet ediyorum bir günlük de olsa tatmış olursunuz
Ben de uyanık iken tatmak için çalışıyorumUyanıkken tadıyorum zaten sağol genede.
uyanıkken nasıl tadıyormuşsun merak ettimUyanıkken tadıyorum zaten sağol genede.
uyanıkken nasıl tadıyormuşsun merak ettim![]()