Şirket kurmak istiyorum

Bir gün bir topluluk içinde küçük bir çocuk ben milyarder olucam demiş. Herkes gülmüş milyarder hariç. Burda hiç kimse milyarder değil yani senle güzel bir dalga geçeceğiz

Herkes merhaba henüz 17 yaşındayım ve yolun başında olduğuma inanıyorum küçüklüğümden beri çalışmayı seven birisi değilim hep bir işin patronu olmak şirket sahibi olmak istiyordum sizce buna nereden başlamalıyım? Hedefim yurt dışından başlamak belirli bir sermayeden sonra Türkiye'ye fabrika açmak sizce nasıl bir yol izlemeliyim
bu konular burada konuşursanız 2-3 eleman alay eder gidin ticaret forumlarında konu açın orada değer görecektir.

Şimdi git yks ye çalış anandan babandan bir şey yoksa ve çalışkan değilsen yeni fikirler bulup onun izinden yüreyemeyeceksen.Bu iş kolay değil.Girişimci olmasan bir fabrikan olsa klasik bir iş yapsan bile batma ihtimalin var senin sürekli işin merkezinde olman lazım.
Şuna üniversite okuyorum ama bırakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konular burada konuşursanız 2-3 eleman alay eder gidin ticaret forumlarında konu açın orada değer görecektir.
Haklısınız buradaki insanların çoğu risk almak istemeyen kişiler

Şirket açmakta bir şey yok, bir muhasebeci bulursun, o halleder. Ama ne iş yapacaksın? İş tecrüben nedir? Hangi sektörde, ne satacaksın? Bir hizmet mi, ürün mü? Yani neyin ticaretini yapacaksın? Sermayen var mı?

Şirket açmakta bir şey yok, bir muhasebeci bulursun, o halleder. Ama ne iş yapacaksın? İş tecrüben nedir? Hangi sektörde, ne satacaksın? Bir hizmet mi, ürün mü? Yani neyin ticaretini yapacaksın? Sermayen var mı?
Hocam öncelikle aklımda birkaç fikir var sermayem çok yok Max 1.5m var tecrübe yok

Ben de 18 olmadan aklıma bir plan belirlemek ve hayatımı bunun üzerine dizayn etmek istiyorum dedemden kalan bir şey yok babamdan da yok herşeyi kendim yapmak istiyorum eğer yapamazsam bile torunlarıma sermaye bırakırım onlar benim yerime yapar
Rüyanda yaparsın o zaman

sağlam bir sermaye gerek ondan önce şirket kültürünü ve işleyişini öğrenmelisin. işin dinamiklerini bilmelisin. talep oluşturmalı ve reklamını iyi yapmalısın ki insanlar ihtiyacı yoksa bile popüler kültüre uyup alsın. önce kendini işletme tarafında geliştir sonra pazarlama ve analiz tarafına kay bence. bir de ne üzerinden ilerleyeceksin onu da bulman lazım işin temeli o olacak

Geri