Şirket kurmak istiyorum

Reaksiyon skoru
37
Herkes merhaba henüz 17 yaşındayım ve yolun başında olduğuma inanıyorum küçüklüğümden beri çalışmayı seven birisi değilim hep bir işin patronu olmak şirket sahibi olmak istiyordum sizce buna nereden başlamalıyım? Hedefim yurt dışından başlamak belirli bir sermayeden sonra Türkiye'ye fabrika açmak sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Milyonların yoksa çok zor hocam babadan dededen kalma bir şey lazım fabrikatör olmak için

Ben de 18 olmadan aklıma bir plan belirlemek ve hayatımı bunun üzerine dizayn etmek istiyorum dedemden kalan bir şey yok babamdan da yok herşeyi kendim yapmak istiyorum eğer yapamazsam bile torunlarıma sermaye bırakırım onlar benim yerime yapar

Ben de 18 olmadan aklıma bir plan belirlemek ve hayatımı bunun üzerine dizayn etmek istiyorum dedemden kalan bir şey yok babamdan da yok herşeyi kendim yapmak istiyorum eğer yapamazsam bile torunlarıma sermaye bırakırım onlar benim yerime yapar
0 dan başlamak çok zor. Birikmiş paran yoksa düzenli gelirin yoksa nasıl girmeyi düşünüyosun bu piyasaya

Senin dediğin girişimcilik ama şunu bil ki girişimcilik hem zor hem de risklidir ben bu riski alırım diyorsan tamam

Paran yoksa uçak bileti bile alamazsın. Bu sorunun cevabını da burada bilen olamaz

Otizimliler kadar yaratıcı olman lazım tutması için.

Haklısınız burada bulmak zor deneyip görmek lazım kolay pes edeceğimi sanmıyorum zaman herşeyi gösterecektir ben hedeflerimde kararlı bir biçimde devam edeceğim umarım hedeflediğim yere gelebilirim oraya geldiğimde herkes beni biliyor olacak belki de Türkiyedeki en zenginler listesine girebilirim en azından bir çaba uğruna hayatımı feda edeceğim bir iz bırakmak bile benim için büyük bir şey hepinize teşekkür ederim beni motive ettiğiniz için

Herkes merhaba henüz 17 yaşındayım ve yolun başında olduğuma inanıyorum küçüklüğümden beri çalışmayı seven birisi değilim hep bir işin patronu olmak şirket sahibi olmak istiyordum sizce buna nereden başlamalıyım? Hedefim yurt dışından başlamak belirli bir sermayeden sonra Türkiye'ye fabrika açmak sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Böyle işler için önce o fabrikayı açmak için bir neden bulman gerek. Yani yatırımcıya ben şunu yapacağım şu kadara satacağım ve bu ürün şu sebepten bu fiyata çok satılır diyebilmen lazım.

Ha bir de tam anlamıyla patron olmak imkansız bu işlerde, birilerine hesap vermen daima gerekir yani sen örneğin 100 kişiyi yönetirsin ama tepende yine birkaç kişi seni denetler.

Sana tavsiye verebilecek patronların donanımarşivi forumda olacağını düşünmüyorum yüksek ihtimalle onlar şuanda yeni milyonluk yatırımı nereye yapacağını düşünüyor.

Şimdi git yks ye çalış anandan babandan bir şey yoksa ve çalışkan değilsen yeni fikirler bulup onun izinden yüreyemeyeceksen.Bu iş kolay değil.Girişimci olmasan bir fabrikan olsa klasik bir iş yapsan bile batma ihtimalin var senin sürekli işin merkezinde olman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,862
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri