🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Yarı modüler olsa iyiydi. Qkvaryum kasa arka kapak kısmında sorun yaşatmaz herhalde
Arka kapak kısmı neresi hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gold psu geldi, 190mm olması bir tık sıkıntı ama corsair 3000d 220mm destekliyormuş. Uçları ve kabloların tasarımı çok eski, ama sonunda ışıksız bir şey bulmak güzel oldu. Fanı değiştirmek lazım, bir de boş vakit bulunur ise fana stop koymak iyi olur. Tabi bunlar garanti bittikten sonra. Garanti hakkında net bilgisi olan var mı ? 2 yıl mı, 3 yıl mı veya 10 yıl mı ?
Normalde 3 yıl diye biliyorum ben lakin Türkiye için nasıldır bilmiyorum. Burda da 3 olabilir.

Son düzenleme:
Biliyorum hocam kapak kısmını anlamadım. PSU'nun uzunlugu biraz fazla yüksekliği veya genişliği değil. Onlar standart zaten.
Sanki eski nesil bir PSU gibi geliyor yorumlardan sonra. Maxpro II yedek yaparım artık

Dış tasarım eski kalıyor. İç tasarım'da nispeten eski özellikle modüler versiyonunda. Zaten delta'nın son kullanıcıya oynama gibi bir amacı pek yok.
Geleceğe yatırım olarak alınır mı peki? Şimdi parayı yatırdım alabiliyorum

Gold tekrar gelir umarım modüler olması güzel saçma sapan gamepower psudan kurtulmak istiyorum

Platinium olanı şu anda kurmaya çalışıyorum bakalım
Taktım çalıştırdım şuanlık sıkıntı yok fanın birini sökmüşüm sadece ARGB kartından onu halletmeye çalışıcam birde kabloları toplayıp alta gömücem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,444
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri