Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,422
Ben Delta için söylüyordumDelta için değil o. FSP hadder pro için.
Ben Delta için söylüyordumDelta için değil o. FSP hadder pro için.
Delta'nın korumalarının testi yok lakin öyle bir durum olacağını pek sanmıyorum.Ben Delta için söylüyordum
Yarı modüler olsa iyiydi. Qkvaryum kasa arka kapak kısmında sorun yaşatmaz herhaldeDelta'nın korumalarının testi yok lakin öyle bir durum olacağını pek sanmıyorum.
5070 e geçmeyi düşünüyorum 5060 ti 16 GB’dan olurmu ona.850W Plat modüler olmayanı aldım.5070 Tİ için yeni nesil bir PSU almanız daha mantıklı.
Paran varsa sistemin yeniyse yeni serilere bak hocam. Bütçe kısıtlıysa ve sistem yeni değilse bence fazla düşünmeye gerek yok. 7 sene bronze sertifikası bile olmayan PSU kullandım geçen gün düşük voltajdan patladık umarım diğer bileşenlere zarar gelmemiştir.Düşünmekten yoruldum ya 200₺'lik kuponun bugün son günü bir de
Benimki yarın gelecek hocam eğer sistemimde sıkıntı yoksa genel bir değerlendirme yazarım. Gold olanı almıştım.PSU’yu alanlardan haber alınamıyor![]()
Bende 250 kupon var ay sonuna kadar sıkıntı etmeDüşünmekten yoruldum ya 200₺'lik kuponun bugün son günü bir de
PSU’yu alanlardan haber alınamıyor![]()
-ref ac kardesimBende 250 kupon var ay sonuna kadar sıkıntı etme![]()
2 Everest patlattım bende. Sistem yeni değil, bütçe de yok. @yusuf7878'in cevabına göre karar vereceğimParan varsa sistemin yeniyse yeni serilere bak hocam. Bütçe kısıtlıysa ve sistem yeni değilse bence fazla düşünmeye gerek yok. 7 sene bronze sertifikası bile olmayan PSU kullandım geçen gün düşük voltajdan patladık umarım diğer bileşenlere zarar gelmemiştir.