🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Delta'nın korumalarının testi yok lakin öyle bir durum olacağını pek sanmıyorum.
Yarı modüler olsa iyiydi. Qkvaryum kasa arka kapak kısmında sorun yaşatmaz herhalde

Arkadaşlar Kasam Dark Diamond Pro acaba buna bu PSU lar sığar mı? Baktım ama bulamadım. Şuan kullandığım PSU Corsair CV650

Gold psu geldi, 190mm olması bir tık sıkıntı ama corsair 3000d 220mm destekliyormuş. Uçları ve kabloların tasarımı çok eski, ama sonunda ışıksız bir şey bulmak güzel oldu. Fanı değiştirmek lazım, bir de boş vakit bulunur ise fana stop koymak iyi olur. Tabi bunlar garanti bittikten sonra. Garanti hakkında net bilgisi olan var mı ? 2 yıl mı, 3 yıl mı veya 10 yıl mı ?

Distribütör değiştiği için garanti sorun olabilir. Yeni distribütör bunları ben ithal etmedim diye garanti vermeyebilir. Türkiye de daha önce benzer olay yaşanmıştır.

Düşünmekten yoruldum ya 200₺'lik kuponun bugün son günü bir de

Düşünmekten yoruldum ya 200₺'lik kuponun bugün son günü bir de
Paran varsa sistemin yeniyse yeni serilere bak hocam. Bütçe kısıtlıysa ve sistem yeni değilse bence fazla düşünmeye gerek yok. 7 sene bronze sertifikası bile olmayan PSU kullandım geçen gün düşük voltajdan patladık umarım diğer bileşenlere zarar gelmemiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU’yu alanlardan haber alınamıyor 😂
Benimki yarın gelecek hocam eğer sistemimde sıkıntı yoksa genel bir değerlendirme yazarım. Gold olanı almıştım.

Bende 250 kupon var ay sonuna kadar sıkıntı etme 😃
-ref ac kardesim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paran varsa sistemin yeniyse yeni serilere bak hocam. Bütçe kısıtlıysa ve sistem yeni değilse bence fazla düşünmeye gerek yok. 7 sene bronze sertifikası bile olmayan PSU kullandım geçen gün düşük voltajdan patladık umarım diğer bileşenlere zarar gelmemiştir.
2 Everest patlattım bende. Sistem yeni değil, bütçe de yok. @yusuf7878'in cevabına göre karar vereceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,813
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri