Monitör Önerisi 8-9k

cruez

80+
Reaksiyon skoru
0
yeni bir monitör alacağım genellikle oyun ağırlıklı kullanıyorum 8-9k civarında bütcem biraz daha zorlayabilirim güzel monitör önerir misiniz

Philips Evnia 27M2N3501PA (9999₺)
KTC H27T22C (7000₺)
FAZEON X27F180QP (6000₺) (Kumar)

Şöyle 24inç ips panel 200+hz özelliklere sahip monitörler bütçene uygun model sayısı fazlasıyla var.
Kullanım amacına da bağlı olarak monitör tercihinde bulunabilirsin. Mesela sistemin iyidir ve fps oyunları ve yanında hikayeli oyunlar 2k grafiklerde en yüksek ayarlarda oynuyorum diyorsan burada 27inç 144hz ve üzeri monitörleri öneririm.

Şahsen ben fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum tercihim hep 27inç 2k 144hz üzeri monitörler oldu.
27inç 2k 200hz üzeri monitörlerin fiyatları 9500 tl civarından başlıyor ve artıyor.
144-180hz arası olanlar da indirimli vs 8000-9000 tl arasında bulabilirsin.

Şöyle 24inç ips panel 200+hz özelliklere sahip monitörler bütçene uygun model sayısı fazlasıyla var.
Kullanım amacına da bağlı olarak monitör tercihinde bulunabilirsin. Mesela sistemin iyidir ve fps oyunları ve yanında hikayeli oyunlar 2k grafiklerde en yüksek ayarlarda oynuyorum diyorsan burada 27inç 144hz ve üzeri monitörleri öneririm.

Şahsen ben fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum tercihim hep 27inç 2k 144hz üzeri monitörler oldu.
27inç 2k 200hz üzeri monitörlerin fiyatları 9500 tl civarından başlıyor ve artıyor.
144-180hz arası olanlar da indirimli vs 8000-9000 tl arasında bulabilirsin.
genellikle fps csgo lol valo tarzi oyunlar oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Philips Evnia 27M2N3501PA (9999₺)
KTC H27T22C (7000₺)
FAZEON X27F180QP (6000₺) (Kumar)
kumardan kastınız nedir birde üçü arasından hangisini önerirsiniz

Son düzenleme:
genellikle fps csgo lol valo tarzi oyunlar oynuyorum

kumardan kastınız nedir birde üçü arasından hangisini önerirsiniz
Kumardan kastım şu ürün yeni çıktı panel bilgisi yok kasası güzel sağa sola dahi dönüyor. Kağıt üstünde tek eksiği hoparlörü yok. Eğer indirime girerse alınır ama ölü piksel çıkma oranı yüksek gibi. Ktc nin paneli güzel ama 180hz daha yüksek hz istersen 10k verip phillips al 240hz oc ile 260hz çalışıyor ayrıca beyaz renk.

Şu anda Phillips i öneririm gibi. Ben ucuz ürünleri sevdiğim için eğer Fazeon 5400 e düşerse onu al derim. Neredeyse phillips in yarı fiyatı oluyor çünkü.

bunlar oled birde oled önerebileceğiniz daha farklı monitorlar varmı

peki diğer 3 mön,ter yer,ne bu nasil sizce

peki diğer 3 mön,ter yer,ne bu nasil sizce
27inç fulhd pek tavsiye etmiyorum, onun yerine 24inçlere yönelebilirsin

bak bu monitörü değerlendirebilirsin

bunlar oled birde oled önerebileceğiniz daha farklı monitorlar varmı
oledler 25kdan başlıyor :)

27inç fulhd pek tavsiye etmiyorum, onun yerine 24inçlere yönelebilirsin

bak bu monitörü değerlendirebilirsin