herhangi bir bilgim fakat 144üstü olursa 200 civarı iyi olurİnç, hz, panel tercihin neler?
genellikle fps csgo lol valo tarzi oyunlar oynuyorumŞöyle 24inç ips panel 200+hz özelliklere sahip monitörler bütçene uygun model sayısı fazlasıyla var.
Kullanım amacına da bağlı olarak monitör tercihinde bulunabilirsin. Mesela sistemin iyidir ve fps oyunları ve yanında hikayeli oyunlar 2k grafiklerde en yüksek ayarlarda oynuyorum diyorsan burada 27inç 144hz ve üzeri monitörleri öneririm.
Şahsen ben fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum tercihim hep 27inç 2k 144hz üzeri monitörler oldu.
27inç 2k 200hz üzeri monitörlerin fiyatları 9500 tl civarından başlıyor ve artıyor.
144-180hz arası olanlar da indirimli vs 8000-9000 tl arasında bulabilirsin.
kumardan kastınız nedir birde üçü arasından hangisini önerirsinizPhilips Evnia 27M2N3501PA (9999₺)
KTC H27T22C (7000₺)
FAZEON X27F180QP (6000₺) (Kumar)
Kumardan kastım şu ürün yeni çıktı panel bilgisi yok kasası güzel sağa sola dahi dönüyor. Kağıt üstünde tek eksiği hoparlörü yok. Eğer indirime girerse alınır ama ölü piksel çıkma oranı yüksek gibi. Ktc nin paneli güzel ama 180hz daha yüksek hz istersen 10k verip phillips al 240hz oc ile 260hz çalışıyor ayrıca beyaz renk.genellikle fps csgo lol valo tarzi oyunlar oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kumardan kastınız nedir birde üçü arasından hangisini önerirsiniz
27inç fulhd pek tavsiye etmiyorum, onun yerine 24inçlere yönelebilirsin![]()
Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
peki diğer 3 mön,ter yer,ne bu nasil sizce
bak bu monitörü değerlendirebilirsin
oledler 25kdan başlıyorbunlar oled birde oled önerebileceğiniz daha farklı monitorlar varmı
ona bakınca fakrettiim27inç fulhd pek tavsiye etmiyorum, onun yerine 24inçlere yönelebilirsin
bak bu monitörü değerlendirebilirsin
oledler 25kdan başlıyor![]()
yeni bir monitör alacağım genellikle oyun ağırlıklı kullanıyorum 8-9k civarında bütcem biraz daha zorlayabilirim güzel monitör önerir misiniz