Steam Düşük İndirme Hızı

DarkKinght67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
1000MB İNTERNETİM VAR TESTTE HIZ BU ŞEKİLDE AMA STEAMDA İNDİRİRKEN ÇOK YAVAŞ İNDİRİYOR İNDİRME BÖLGESİNİ DEĞİŞTİRDİM,
STEAM ÖN BELLEĞİ SIFIRLADIM.
1.webp

STEAMDA' DURUMLAR BU ŞEKİLDE

2.webp

1000MB İNTERNETİM VAR TESTTE HIZ BU ŞEKİLDE AMA STEAMDA İNDİRİRKEN ÇOK YAVAŞ İNDİRİYOR İNDİRME BÖLGESİNİ DEĞİŞTİRDİM,
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Fotodaki sağ üstten ayarlara bas orda internet hızını sınırla gibisinden bişeyler olucaktı, onun tikini kaldır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotodaki sağ üstten ayarlara bas orda internet hızını sınırla gibisinden bişeyler olucaktı, onun tikini kaldır.
Ayrıca internet hızında çok düşük değil. Büyük ihtimal kabloyla modeme bağlı olmadığın için dalgalanmalı.
4A533EDC-9ACA-4AA6-BC21-116E8EBD90B2.webp

Ayrıca internet hızında çok düşük değil. Büyük ihtimal kabloyla modeme bağlı olmadığın için dalgalanmalı.Alıntıyı görüntüle
Hocam mbps ile megabit aynı şey senin 106mbps yi mb/s ye çevirmen gerek

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam hız testine fazla güvenme.
Farklı bir yerden bir dosya indir.Mesela google dan indir orada da mı düşük buna bak.

Düşükse wifi alıcın kötü olabilir dalgalanma vardır muhtemelen.Kablo ile bağlamayı dene kablo ile bağkayacak imkanım yok dersen sana yeni alıcı önerebilirim

Ayrıca internet hızında çok düşük değil. Büyük ihtimal kabloyla modeme bağlı olmadığın için dalgalanmalı.Alıntıyı görüntüle
Hocam cat6e kabloyla bağlı

Hocam mbps ile megabit aynı şey senin 106mbps yi mb/s ye çevirmen gerek

Hocam hız testine fazla güvenme.
Farklı bir yerden bir dosya indir.Mesela google dan indir orada da mı düşük buna bak.

Düşükse wifi alıcın kötü olabilir dalgalanma vardır muhtemelen.Kablo ile bağlamayı dene kablo ile bağkayacak imkanım yok dersen sana yeni alıcı önerebilirim
Cat6e kablo ile bağlı hocam

Hocam sınırsız yazıyor orada sınırlı indirme seçili değildi

Farkkı bir yerden baktınız mı hocam indirme hızlarına bir dosya indirin googledan onun hızına bakın
Torrentden baktım normal hocam steamda sorun var dün bir akrabam ile aynı anda steamden cs2 indirdik onunki çok daha hızlı indirdi hızlarımız aynı

Hocam steamin indirme yaptığın sunucuyla da alakalı olduğunu biliyorum, aynı şeyi ben de yaşadım indirme hızının normal olduğu kanısına vardım. İnternette bu konu ile alakalı birçok post var.

Geri