Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,471
Konuşmadığın için değil. Sana dediklerimizi ve senin dediklerine def eden mantıklı açıklamaları görmezden geliyorsun. Sonrasında sürekli saçma saçma yok çelişki yok şu yok bu diye diye konu açıyorsun. Bu da İslamı karalamaya giriyor kuranı kötülemek için yer arıyorsun. Bende geçen ciddiye alıp dedim açıklayayım diye ama dediğimle kaldım. Ya da geçiştirildim. Siz kendinizce zaten 1 şey belirlemilsinşiz. Size doğru tek şey o. Diğerlerinin ne dediği umrunda değil. Sürekli kendince bir şeyler uydurup atıyorsun. Ne demiş mevlana Bir delil ile 40 alimi yendim ama, 40 delil ile 1 cahili yenemedim" sözüm size değil bu arada yanlış anlamayın. Birçok kişi size delil ya da karşı argüman sunuyor ama birçoğunu klasik cümlelerle geçiştiriyorsunuz.Bu kanıya nerden vardınız.Sizle konuşmadım diye islamı karalamak anlamına mı geliyor bu.İstediğim kadar dini soru sorma hakkına sahip değil miyim sen uzun zamandır beni takip ediyorsun dostum ne zaman üslüp bozum islama saldırdım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanamı sorucam açtığım konuların ne ile alakalı olacağını madem sıktı bakma girme.Görmüyormusun kocaman konu dışı ibaresi yazıyor orda.Aklıma böyle takılan 186 soru var daha yeni başladık.