Öneri 20.000 TL Vatan Çeki İle Ne Alınır Yardım.

Clyde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
822
Adana Vatan mağazası GameUp turnuvasını kazandım. 20.000 TL hediye çekim var şu an. Fotoğrafçılık okuyorum Sony A7 III aldım hediye çekini nakite çevirip kamerama lens almak istiyorum. Alıp satabileceğim bir şeyler önerir
IMG-20251011-WA0056.webp
misiniz? Fiyatından biraz altına verip nakit almak istiyorum.

Gece %15 indirime düşüyorlar bu gece de düşerse bunu alabilirsin 20.500 civarına geliyor
Satabilir miyim acaba tekrardan

Satabilir miyim acaba tekrardan
Forumdan alan çıkar illa normalde taksit daha avantajlı geliyo ama 2-3k aşağı satarsan alırlar belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20K civarına alıp en az zararla bu satılabilir bence ama kamera lensini ne yapacaksın reis tak bilgisayara oyun oyna gitsin :D
Aga o nasıl mantık adamın hobisi oyun olmak zorunda mı 🤣

Forumdan alan çıkar illa normalde taksit daha avantajlı geliyo ama 2-3k aşağı satarsan alırlar belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aga o nasıl mantık adamın hobisi oyun olmak zorunda mı 🤣
adam zaten oyun oynayarak kazanmış daha rahat oynasın işte asfklsajgklagnm

20K civarına alıp en az zararla bu satılabilir bence ama kamera lensini ne yapacaksın reis tak bilgisayara oyun oyna gitsin :D
Kameram var lensim yok. Sistemin gayet iyi SuprimX 3080 var içinde :kekw: Lens almazsam asıl kamera hiçbir işe yaramayacak o.O2

hocam turnuva ne oyunuydu nerden kayıt yaptınız

hocam turnuva ne oyunuydu nerden kayıt yaptınız
CS2 turnuvasıydı. Sitesi vardı da tam hatırlamıyorum GameUp yazarsanız çıkar. Online ve Offline turnuva. Büyük ödülü var 2M TL ve Citroene Ami veriyorlar. Ben mağazaya gittim lobi kaydı yaptırdım ve oynayıp kazandım.

Nakite çevirseniz daha mantıklı. Bu arada hangisi sizsiniz?

Ortada ki 20.000 TL pankartını tutan benim
He ben 3 kişi tutuyor sandım. Benim de katılasım varda Giresun Şubesi en son işlemci soğutucumu ve Bluetooth adaptörünü merdivenden aşşa fırlattığı için gidesim gelmiyor. Nasıldı turnuva merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri