18 yaş altı YD'den nasıl para transferi alabilirim

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
İnternette 3D model (dijital) satmak istiyorum fakat papara vb. Uygulamalar yurt dışından transfer kabul etmiyor. Ailemde de öyle kimse kendi banka kartlarını kullanmama izin vermiyor, paypal da kapalı olduğu için paypal benzeri bi uygulama falan varmı?

İnternette 3D model (dijital) satmak istiyorum fakat papara vb. Uygulamalar yurt dışından transfer kabul etmiyor. Ailemde de öyle kimse kendi banka kartlarını kullanmama izin vermiyor, paypal da kapalı olduğu için paypal benzeri bi uygulama falan varmı?
ne kadar bir paradan bahsediyoruz

Paypal benzeri bir uygulama yok gibi birşeyde karşındaki kişi crypto cüzdanı varsa crypto ile ödeme alabilirsin.

ne kadar bir paradan bahsediyoruz
internet üzeri satış, sürekli olarak 3-10 dolar arası gibi düşünebilirsin belki 1 dolarlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paypal benzeri bir uygulama yok gibi birşeyde karşındaki kişi crypto cüzdanı varsa crypto ile ödeme alabilirsin.
bunun için bir önerin varmı peki crypto da kendi üstüme hesap açabileceğim uygulama

internet üzeri satış, sürekli olarak 3-10 dolar arası gibi düşünebilirsin belki 1 dolarlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun için bir önerin varmı peki crypto da kendi üstüme hesap açabileceğim uygulama
Reşit olman lazım trustwallet tarzı cüzdan uygulamalarına ödeme alabilirsin ama bunu bankana çekmek için binance tr/paribu/btctürk gibi borsalardan hesabına çekebilirsin bu tarz uygulamarın hepsi kimlik ve yaş onayı isteyen uygulamalar.

benim coin hesabını kullanabilirsin

Kendi adına banka hesabı açabilirsin ama aile onayı lazım yani beraber şubeye gidilmesi gerek 18 yaş altına.

trustwallete alıyorsun. 18 olduğunda binance tr hesabı açıp oraya atıyorsun veya tutar yüksek ise kapalı çarşı gibi yerlerde %5-15 arası komisyon ile kripto bozarlar.

trustwallete alıyorsun. 18 olduğunda binance tr hesabı açıp oraya atıyorsun veya tutar yüksek ise kapalı çarşı gibi yerlerde %5-15 arası komisyon ile kripto bozarlar.
trustwaller tam olarak nası bişey, 18 e kadar bekliyomu birikim

trustwaller tam olarak nası bişey, 18 e kadar bekliyomu birikim
isim-soyisim v.s istemiyor. Gizli kelimeler veriyor onu ve sırasını kaybetmiyorsun. Hiç anlamıyorsan bu işlerde bulaşma paranı kaybedersin.

Payoneer var Paypal gibi. Skrill ve Wire da vardı malesef onlar da çekildi TR den. Payoneer de yaş sınırlaması var mı bilmiyorum ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri