EsdeathSama
80+ Bronze
- Katılım
- 20 Haziran 2023
- Mesajlar
- 1,699
- Reaksiyon skoru
- 1,036
Merhabalar, 24.10.2025 tarihinde güzide oyunumuz olan LoL'ün aram şamata modunda gayet sakin bir maç esnasında "kötü oynamamız" sebebiyle bir kişi ağır hakaretler etmeye başladı. Normalde bunların hepsini ciddiye alsak kafamızı dosyadan kaldıramayız. Bende birine ilk defa bu kadar kuruldum ki avukatımla durumu görüştüm. Dediğim gibi normalde bu kadar sinirlenmeye gerek olmayabilir ama fotoğraflarını forum kuralları gereği koymak istemesem de şöyle özetleyebilirim "depremde paramparça olun, ailenizle birlikte kül olup yanın vb. ve çocuk-anne gibi" değerlere ciddi ithamlar sebebiyle rahatsız oldum. Kendisi hakkında şikayet dilekçesini avukata yazdırdım, oyun içi ekran görüntüleri tek tek bastırdım ve yine oyun içinden ve sonrasında takma adının ve o günün tarihini net gösteren bir videoyu bulunduran cd çıkarttık ve hepsini delillere ekledik. Pazartesi günü her şeyi teslim edeceğiz. Her türlü masrafını da karşılayıp o çocukla veya artık kaç yaşındaysa yüz yüze gelene kadar peşini bırakmayacağım.
Gelişmeleri haberdar ederim, veya böyle bir konuda yardıma ihtiyacı olan varsa nasıl bir yol izlemesi gerektiğini aktarırım.
(Riot Games kişinin şahsi bilgilerini şakır şakır ötüyor merak etmeyin)
Gelişmeleri haberdar ederim, veya böyle bir konuda yardıma ihtiyacı olan varsa nasıl bir yol izlemesi gerektiğini aktarırım.
(Riot Games kişinin şahsi bilgilerini şakır şakır ötüyor merak etmeyin)