sıvı sogutma önerisi

Evet, tamamen öyle.
Senin yapman gereken şey pompa tarafını işlemciye takmak, radyatör tarafını kasanın önüne veya üstüne takmak ve radyatöre kutunun içerisinden çıkan fanları takmak.
Kasanın marka modeli neydi bu arada?
CASPER EXCALİBUR E600L SERİSİ

Valla kasaya 240 mm radyatörlü sıvı soğutucu takılıyor mu bilmiyorum, ne yazmışlar ne de fotoğrafı var.
Bence daha iyi bir kasaya geçip sıvı soğutucu al, veya hiç alma, şimdi sana al dersem takamama şansın var, kasada üst taraf veya ön taraf destekliyor mu bilmiyorum.
ÜST TARAFTA var sadece radyator takacak yer fotosunu atarım da telefonda ama

ÜST TARAFTA var sadece radyator takacak yer fotosunu atarım da telefonda ama
Ama sadece fan deliklerinin olması yeterli değil, radyatörün kalınlığı olsun bir de fan takacaksın tam düzgün olur mu bilemem.

Valla kasaya 240 mm radyatörlü sıvı soğutucu takılıyor mu bilmiyorum, ne yazmışlar ne de fotoğrafı var.
Bence daha iyi bir kasaya geçip sıvı soğutucu al, veya hiç alma, şimdi sana al dersem takamama şansın var, kasada üst taraf veya ön taraf destekliyor mu bilmiyorum.
bu kasayı satmak ıstıyorum 6bın lıraya kadar bir ryzen sistem yapmayı düşünüyorum öneri varmı ona yapayım ozaman ?

Dostum 850 ₺ yapabilirsen SilverStone PF240 öneririm, çok iyi soğutucu ama bütçeni aşıyor biraz.
Olmazsa MasterLiquid ML240L V2, ama onu pek öneresim yok.
aga bu amd de de oluyor mu

Geri