Kasım indirimleri öncesi ekran kartı

Splintex

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar selam, geçen gün 9070 XT ile alakalı bir konu açmıştım hangi marka model tercihi yapmalıyım diye. 17 ay garantili asrock 9070 xt taichi buldum 35 civarı istiyor karta 6 taksitle. Sizce alınır mı yoksa kasım indirimlerini beklemeli miyim? Eğer indirimleri beklersem Taichi modelini %99 civarında bulamayacağım çünkü satışı yok hiç bir sitede.

Arkadaşlar selam, geçen gün 9070 XT ile alakalı bir konu açmıştım hangi marka model tercihi yapmalıyım diye. 17 ay garantili asrock 9070 xt taichi buldum 35 civarı istiyor karta 6 taksitle. Sizce alınır mı yoksa kasım indirimlerini beklemeli miyim? Eğer indirimleri beklersem Taichi modelini %99 civarında bulamayacağım çünkü satışı yok hiç bir sitede.
9070XT çok düşmez çünkü halihazırda iyi fiyata satılıyor. Taichi bulmak cidden zor almak mantıklı

ne gibi hatalar söz konusu bende ikisi arasında kararsız kaldım nitro içinde psu masrafı çıkıyor
PSU gereksinimi ikisi içinde aynı. Pulse modelinde aşırı vram ısınması ve donanım kaynaklı problemlerin görülme olasılığı daha fazla

Geçen 2 adet 9070 xt modelinde yanma görüldüğü haberi vardı. Birisi sapphire 9070 xt nitro+ diğeri de asrock 9070 xt taichi. 16 pin konnektör sebebiyle olduğu düşünülüyordu. Bunlara da dikkat edilmeli.

Aha bu da videosu.

33 bine nitro al gece vatandan
3 vadeli şekilde alamıyorum maalesef 6 vade ile alabiliyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taksitle mi almayı düşünüyosun bütçen nedir kaç taksıt olmasını istiyosun?

pulse modelide 29 bandında oda mantıklı değil mi
6 taksitle almayı planlıyorum hocam 35-40 civarına kadar çıkabilirim

Geçen 2 adet 9070 xt modelinde yanma görüldüğü haberi vardı. Birisi sapphire 9070 xt nitro+ diğeri de asrock 9070 xt taichi. 16 pin konnektör sebebiyle olduğu düşünülüyordu. Bunlara da dikkat edilmeli.

Aha bu da videosu.

Evet lakin kalitesiz PSU ve kablo kullanımıyla alakalı olduğu söyleniyor hocam.
buradan kontrol ederseniz kablonun tam takılmaması, kalitesiz PSU ve mantıklı bir kaç sebebi var. Çok aşırı yanma/erime vakaları denk gelseydi internet daha çok çalkalanırdı diye düşünüyorum.

9070XT çok düşmez çünkü halihazırda iyi fiyata satılıyor. Taichi bulmak cidden zor almak mantıklı
Evet, Top model olarak geçen modellerden birisi Taichi zaten nitro+ ile birlikte. Satıcıyla son konuşmamızda Coil while ve Furmark testlerini rica ettim attığında kontrol edip karar vereceğim bakalım.

3 vadeli şekilde alamıyorum maalesef 6 vade ile alabiliyorum hocam

6 taksitle almayı planlıyorum hocam 35-40 civarına kadar çıkabilirim

Evet lakin kalitesiz PSU ve kablo kullanımıyla alakalı olduğu söyleniyor hocam.
buradan kontrol ederseniz kablonun tam takılmaması, kalitesiz PSU ve mantıklı bir kaç sebebi var. Çok aşırı yanma/erime vakaları denk gelseydi internet daha çok çalkalanırdı diye düşünüyorum.
şuan 9070xt idefixde sepette 33 bin lira 6-9 taksıt yapabilirsiniz ordan kartınıza göre degiskenlık saglıyabilir.
amazon hb gibi alışverıs sitelerınde ne kadar taksıt ımkanınız olsada gpu fiyatları uçuk alınmaz
vatan 3 taksıt ile 29bine pulse modelide satın alabilirsiniz.

Aha bu da videosu.

sadece bu modellerde mı 16 pın kullanılıyor düz pulse modelinde nasıl bi pin mevcut

şuan 9070xt idefixde sepette 33 bin lira 6-9 taksıt yapabilirsiniz ordan kartınıza göre degiskenlık saglıyabilir.
amazon hb gibi alışverıs sitelerınde ne kadar taksıt ımkanınız olsada gpu fiyatları uçuk alınmaz
İdefix'i daha önce hiç kullanmadığım için biraz çekincelerim var, pulse modelini tercih etmeyeceğim gibi duruyor hocam

sadece bu modellerde mı 16 pın kullanılıyor düz pulse modelinde nasıl bi pin mevcut
Ekran görüntüsü 2025-10-27 193808.webp

Burada mevcut hepsi, 12V girişli sadece Taichi ve Nitro+'da mevcut.

İdefix'i daha önce hiç kullanmadığım için biraz çekincelerim var, pulse modelini tercih etmeyeceğim gibi duruyor hocam

Alıntıyı görüntüle
idefix turkuaz gruba aitdir güvenden yana sorununuz olmasın zaten satıcı incehesap

Alıntıyı görüntüle
tablo için teşekkürler

idefix turkuaz gruba aitdir güvenden yana sorununuz olmasın zaten satıcı incehesaptır

tablo için teşekkürler
Gigabyte'nin çok sorunlu olduğu konuşuluyor 9070 XT serisinde en azından bu modeli için, aorus harici tercih edilmezmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,035
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri