🔴 Deprem Oluyor (Acill Uyari)❗

10 saniye önce bildirim geldi 5.5 olcak diye . İçeri girdim baktım sallanmaya başladık. Uygulama ismi Deprem Ağı Pro sürümü . Google servisleri olan berbat.

10 saniye önce bildirim geldi 5.5 olcak diye . İçeri girdim baktım sallanmaya başladık. Uygulama ismi Deprem Ağı Pro sürümü . Google servisleri olan berbat.
bende deprem ağı kullanıyomda pro alınca noluo ekstra öncedenmi haber veriyo niye var mesela

bende deprem ağı kullanıyomda pro alınca noluo ekstra öncedenmi haber veriyo niye var mesela
Özellikleri unuttum vardır bişiler 200 tl çerez parası zaten ömür boyu bişey

İstanbul'dan kaçarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi tekrardan anlamış oldum. Geçmiş olsun.

Sa, Beyler Cok Fena sallandi 3 Kez Istanbul Havada Cok Kotu **

Yine Bildirim falan gelmedi ❗ ** Bende Konu acarak haber vereyim dedim XD

Anadolu yakasindayim 3 kere sallandi toplam 7-15 saniye araliklar ile her biri 5 saniye falan
bana bildirim geldi 10 saniye öncesinden.

sındırgı depremlerine alıştım artık. Bursa ilçedeyim 2 haftada bir 6.0 yemeden rahat duramam. Şaka bir yana bunun öncüsü oldu, 2-3 defa güzel hissettim sonra oturttu. Merkeze 100 km bile yoktur belkide aramda. Geçmiş olsun hepimize

Bursa da baya sallandı sesli sohbetteydim istanbulda ki arkadaşıma deprem oluyor dedim 15 saniye sonra falan orada hşssedildi binayı boşaltmaları için yetti

Sakarya'dan hissettim. Bildirim gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,903
Üyeler
183,658
Son üye
Huzeyfe. Ek
Geri