🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

Beyler alan ve denemiş olan var mı 320hz OC ile mi oluyor ?

Beyler alan ve denemiş olan var mı 320hz OC ile mi oluyor ?
Birkaç kişi almış 1 2güne cevaplarlar herhalde kendi web sitelerinde ocsuz 320hz yazıyor ama bakalım ne kadar doğru fakat tanitim inceleme yapan kanallarda oyun oynanış gayet güzel gözüküyor.

Birkaç kişi almış 1 2güne cevaplarlar herhalde kendi web sitelerinde ocsuz 320hz yazıyor ama bakalım ne kadar doğru fakat tanitim inceleme yapan kanallarda oyun oynanış gayet güzel gözüküyor.
Video var mı?

185 hz’den geçsek fark hissedilir mi ki alıp kullananlardan acil yorum bekliyoruz..

https://psref.lenovo.com/Detail/Lenovo_Legion_25_10?M=67D4GAC3TK bu sayfadaki özelliklerinde G-SYNC gözüküyor ama videoda göremedim. Umarım vardır, sipariş ettim ulaşmasını bekliyorum.
g sync desteği var mı? Ben göremedim özelliklerinde.
Lenovo müşteri hizmetleriyle görüştüm g sync özelliği var diyorlar çekilen videolardaki sistemler büyük ihtimal amd ekran kartlı sistem olduklari icın g sync gözükmüyor olabilir dedi bilginiz olsun ben de sipariş verdim şimdi.

Kasımda daha çok düşer diye korkuyorum dkskdk

Monitör bugün teslim edildi. Malzeme kalitesi bi önceki modellerine göre bi tık daha iyi.

WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.24.webp

320 Hz'i sanırım Oc siz veriyor.

WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.24 (1).webp

Hdr desteği var

WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.25.webp

Adaptive Sync olayın gelirsek, bende amd ekrant kartı olduğu için OSD ekranında Auto olarak buldu. Adaptive sync'e tıkladığımda başka bir şey bulunmuyordu ve monitör açılış ekranında sadece Free Sync yazıyor. Auto yazdığına göre belki ekran kartına göre otomatik tanımlıyor olabilir. Nvidia karta sahip olup sipariş veren arkadaşların güncellemesi daha doğru olur.

WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.25 (1).webp

Ölü piksel testleri;

WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.25 (2).webp

WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.25 (3).webp

WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.25 (4).webp

WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.25 (5).webp

Ghosting testinde herhangi bir ghosting görmedim. Telefon kamerasm pek düzgün yakalayamıyor. Bilgisayar ekranında çok daha akıcı ve net gözüküyor. Bilgisayarda ekran görüntüsü aldığımda ekrandaki hareketi durdurup görüntüyü aldırdığı için çok tutarlı olmayabilir.

( Tutarlı olsun diye parlaklığı düşürüp çektiğim için fotoğraf karanlık)

WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.39.25.webp

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.25 (5).webp
    WhatsApp Image 2025-10-28 at 11.20.25 (5).webp
    361.7 KB · Hit: 51
Monitör bugün teslim edildi. Malzeme kalitesi bi önceki modellerine göre bi tık daha iyi.

Alıntıyı görüntüle

320 Hz'i sanırım Oc siz veriyor.

Alıntıyı görüntüle

Hdr desteği var

Alıntıyı görüntüle

Adaptive Sync olayın gelirsek, bende amd ekrant kartı olduğu için OSD ekranında Auto olarak buldu. Adaptive sync'e tıkladığımda başka bir şey bulunmuyordu ve monitör açılış ekranında sadece Free Sync yazıyor. Auto yazdığına göre belki ekran kartına göre otomatik tanımlıyor olabilir. Nvidia karta sahip olup sipariş veren arkadaşların güncellemesi daha doğru olur.

Alıntıyı görüntüle

Ölü piksel testleri;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ghosting testinde herhangi bir ghosting görmedim. Telefon kamerasm pek düzgün yakalayamıyor. Bilgisayar ekranında çok daha akıcı ve net gözüküyor. Bilgisayarda ekran görüntüsü aldığımda ekrandaki hareketi durdurup görüntüyü aldırdığı için çok tutarlı olmayabilir.

( Tutarlı olsun diye parlaklığı düşürüp çektiğim için fotoğraf karanlık)

Alıntıyı görüntüle
mprt açınca parlaklık düşüyor mu

Geri