- Reaksiyon skoru
- 3,658
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler Kasım İndirimlerinde Bakacağım2 Aydır A56 256 Gb modelini kullanıyorum her yönüyle memnun kaldım tavsiye ederim.
Teşekkürler Kasım İndirimlerinde Bakacağım2 Aydır A56 256 Gb modelini kullanıyorum her yönüyle memnun kaldım tavsiye ederim.
Aynı şekil hocam. Bende Redmi note 8 pro var. Babamda redmi note 10 2022 var. Benim telefonum 3 sene yaşlı ama o dönem çok iyi bir telefon olduğu için ve depolama birimi farkıyla benimki çok çok daha hızlı. Babamınki doğru düzgün bir şey açmıyor bile. Honor 8c eski telefonu vardı babamın. O bile çok daha hızlı. Uygulamaları çok daha hızlı açıyor bekletmiyor. Teknik anlamda çok çok daha kötü honor 8c. Ama artık yazılımdan olsa gerek çok daha hızlı. Ve birçok özelliği daha iyi. Yazılım konusunda öyle bir telefon çok şaşırttı beni. Kamerada pro kısmında hem video hem foto çekebiliyoruz ama xiaomide yok. vs. Bu tarz çok fazla şey var. Mesela ön kamerada panoroma fotoğraflar çekebiliyoruz. Ya da pro videoda çekebiliyoruz. Arkadaki parmak izini aşağı kaydırıp yukardaki bildirim panelini vs. açabiliyor gibi gibi. Ufak ama çok güzel özellikleri var.Haklısın Annemde Samsung Galaxy A3 2016 Vardı Cihaz Cidden İyiydi Şuan Kullandığı Redmi 9A Telefon Var Abartmıyorum 2016 Model Telefon Şuan O Redmiden Daha Hızlı
a56 yerine gider 5-6k daha atar s24 fe alır paşalar gibi kullanır a56 22,5k fiyatını kesinlikle hak etmiyor. samsung 4 gb ramli telefonlara bile 7 yıl güncelleme vaati sunuyor tamamen pazarlama stratejisi kaldı ki a16 animasyonları için 4 gb ram bile yetersiz kalıyor.Bilmeyen birisi telefonu brick edebilir. Öyle herkesin yapabilceği uğraşabilceği bir şey değil. Custom romlar öyle güvenli olmuyor genel manada. Ayrıca samsung un one iu 8 i ile rekabet edebilecek bir rom yok.
Anladım Gel Senin Telefonuda Değiştirek Ya İndirimde :dAynı şekil hocam. Bende Redmi note 8 pro var. Babamda redmi note 10 2022 var. Benim telefonum 3 sene yaşlı ama o dönem çok iyi bir telefon olduğu için ve depolama birimi farkıyla benimki çok çok daha hızlı. Babamınki doğru düzgün bir şey açmıyor bile. Honor 8c eski telefonu vardı babamın. O bile çok daha hızlı. Uygulamaları çok daha hızlı açıyor bekletmiyor. Teknik anlamda çok çok daha kötü honor 8c. Ama artık yazılımdan olsa gerek çok daha hızlı. Ve birçok özelliği daha iyi. Yazılım konusunda öyle bir telefon çok şaşırttı beni. Kamerada pro kısmında hem video hem foto çekebiliyoruz ama xiaomide yok. vs. Bu tarz çok fazla şey var. Mesela ön kamerada panoroma fotoğraflar çekebiliyoruz. Ya da pro videoda çekebiliyoruz. Arkadaki parmak izini aşağı kaydırıp yukardaki bildirim panelini vs. açabiliyor gibi gibi. Ufak ama çok güzel özellikleri var.
Zaten bu fiyatlara bizim dememizle çıktı. Yoksa bende söyledim onu. Evet 22.5k biraz fazla a56 için ama onun gibi başkada pek telefon yok. Max 20k bütçeyle bu telefonlar geliyor. A16 telefonsa bütçe işi. Çok fazla şey beklememek lazım zaten.a56 yerine gider 5-6k daha atar s24 fe alır paşalar gibi kullanır a56 22,5k fiyatını kesinlikle hak etmiyor. samsung 4 gb ramli telefonlara bile 7 yıl güncelleme vaati sunuyor tamamen pazarlama stratejisi kaldı ki a16 animasyonları için 4 gb ram bile yetersiz kalıyor.
Hacı Arada 500 TL Fark İle Kim 4 GB Alıyor 500 TL Fark İle 6 GB Olan Var 2 K Ekstra Fark İle 8 GBa56 yerine gider 5-6k daha atar s24 fe alır paşalar gibi kullanır a56 22,5k fiyatını kesinlikle hak etmiyor. samsung 4 gb ramli telefonlara bile 7 yıl güncelleme vaati sunuyor tamamen pazarlama stratejisi kaldı ki a16 animasyonları için 4 gb ram bile yetersiz kalıyor.
Yazın düşünüyorumda ben artık amiral gemisi geçerim gibi ya.Anladım Gel Senin Telefonuda Değiştirek Ya İndirimde :d
He AnladımYazın düşünüyorumda ben artık amiral gemisi geçerim gibi ya.Denk gelirse yd vivo x200 pro x200 ultra ya da x300 pro düşünüyorum iyi bir fiyattan. Orijinal fiyatı baya düşerse alırım ama hep sabit kaldı. Geçen vardı yd x200 ultra 35k idi ama ancak yazın alabilirim gibi.
Doğru karar 15-25 yaş için giriş orta segment telefon alınmaz sonra 2020 nin orta segmenti 2025 yılında çıkan giriş seviye telefondan daha iyi olunca sitem ediyorsunuz. bu tarz durumlar normal.Yazın düşünüyorumda ben artık amiral gemisi geçerim gibi ya.Denk gelirse yd vivo x200 pro x200 ultra ya da x300 pro düşünüyorum iyi bir fiyattan. Orijinal fiyatı baya düşerse alırım ama hep sabit kaldı. Geçen vardı yd x200 ultra 35k idi ama ancak yazın alabilirim gibi.
Son kısmı anlamadımda. Esas amacım kamera olduğu için bu modelleri düşünüyorum. 2020 nin amiral gemisi telefonları bile şuanki çoğu telefona kafa tutar giriş seviyesinide geçer zaten dediğiniz gibi. Bende note 8 pro olunca şahsen 20k civarına alcağım bir telefonda aşırı bir fark olmicak. Bütçeyi o yüzden 25-35 civarı tutmak gerekiyor. 0 olarak s24fe var çok güzel telefon ama yurt dışında bakınca x200 ultra gibi bir telefon var. 35 yazmıştı adam geçen ama şimdi kalmadı. Öyle oluncada 0 a yönelesim gelmiyor. 4 ay idare eder çift telefon gezerim diyorum.Doğru karar 15-25 yaş için giriş orta segment telefon alınmaz sonra 2020 nin orta segmenti 2025 yılında çıkan giriş seviye telefondan daha iyi olunca sitem ediyorsunuz. bu tarz durumlar normal.
Kanka a56/h400 geçsen farkı çok feci hissedersin bence ekran/kamera/batarya/yazılım tarafında çağ atlarsınSon kısmı anlamadımda. Esas amacım kamera olduğu için bu modelleri düşünüyorum. 2020 nin amiral gemisi telefonları bile şuanki çoğu telefona kafa tutar giriş seviyesinide geçer zaten dediğiniz gibi. Bende note 8 pro olunca şahsen 20k civarına alcağım bir telefonda aşırı bir fark olmicak. Bütçeyi o yüzden 25-35 civarı tutmak gerekiyor. 0 olarak s24fe var çok güzel telefon ama yurt dışında bakınca x200 ultra gibi bir telefon var. 35 yazmıştı adam geçen ama şimdi kalmadı. Öyle oluncada 0 a yönelesim gelmiyor. 4 ay idare eder çift telefon gezerim diyorum.
Tabbi ki büyük farklı var özellikle ekranda ama dediğim gibi bana 22k verip o telefon geçmeye çok değmiyor gibi geliyor. Birde kamera önemli olunca x200 pro ultra gibi telefonlar çok iyi benim için. Kamerası çok üst düzey olup kalan şeyleri kötü olan görmedim. Huawei hariç. O da bi işlemciden. Yoksa hala bu telefonda hızlı ve yetiyor. Kamerası gece berbat ama gündüz baya iyi. Ama bir yandan da mesela 30 civarına 0 olarak s24fe almaktansa x200 ultra olsun 4 ay çift telefon gez iyim seçeneği daha cazip geliyor. Redmi note 8 pro dan s24fe ye geçince ne kadar fark etcekse bir o kadarda s24fe ile x200 arasında fark olcak. Yd oluncada hemen hemen aynı paralar olunca s24fe falan çok cezbetmiyor. Ama tr alırsam kesinlikle s24fe alırdım.Kanka a56/h400 geçsen farkı çok feci hissedersin bence ekran/kamera/batarya/yazılım tarafında çağ atlarsın
X3'ü iş harici elime almak istemiyorumüstelik x3 custom romlu ve 12pro ile arasındaki fark çok daha az senin duruma göre