SİSTEMİMİ 40 BİNTL YE VEREYİM Mİ?- SATMAKTAN VAZGEÇTİM

Aynısını sıfırdan dizsem 50yi geçer aknfkwxkammf
Bu durumda sıcağı sıcağına sattın sattın satamadin genelde alıcı vazgeçiyor tecrübe ile sabit :) İstanbul da oturduğun için bunu diyorum bende İstanbuldayim buradaki piyasa diğer küçük illerdeki gibi değil bundan dolayı bu sözüm çeşit bol burda bunu demek istiyorum senin PC olmaz başkasınınki olur

Bu durumda sıcağı sıcağına sattın sattın satamadin genelde alıcı vazgeçiyor tecrübe ile sabit :) İstanbul da oturduğun için bunu diyorum bende İstanbuldayim buradaki piyasa diğer küçük illerdeki gibi değil bundan dolayı bu sözüm çeşit bol burda bunu demek istiyorum senin PC olmaz başkasınınki olur
Hayırlı olsun dedik akşam gelecek.

Geleceğini hiç zannetmiyorum ama hadi bakalım takipteyim :)
😅 neden hocam ödeme ibandanmış gelince atarım ss şöyle masadan maousepade herşeyyy verilecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😅 neden hocam ödeme ibandanmış gelince atarım ss şöyle masadan maousepade herşeyyy verilecek
Ve mutfak masasında yemek sandalyesinde acer nitro 5kullanılmaya başlanacak..

Ekler

• 1C5C3FFC-4A33-448D-A41E-294F38481A7F.webp
    1C5C3FFC-4A33-448D-A41E-294F38481A7F.webp
    343.1 KB · Hit: 44
Bu piyasada çok güzel fiyata gidiyor umarım sekmez, sıfır daha iyisi toplanır bu paraya ondan dedim.

Ozaman iptal iş 10 a ben alim istersen evine kadar gelirim
Yok yenisini alırken ki kargolar satışta zaten adam evden alıcak sen durmazsın yenisini alırsın diyo kısaca

valla ben bu sistemi topladım altın beni yatırdı 20 gram altın bu sistemin maliyeti bana kısaca 120.000 lira :D bencede 40k iyi bi fiyat ama altına karşı o kadar çok zararım var ki 50 istedim
Yatırım hatandan ettiğin zararı millete mi kitliyorsun bana öyle mi geliyor? Onun dışında sistem fiyatı ok. Hawk fab4 ztn 8-9k değil mi?

Geri