𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,711
Bu durumda sıcağı sıcağına sattın sattın satamadin genelde alıcı vazgeçiyor tecrübe ile sabitAynısını sıfırdan dizsem 50yi geçer aknfkwxkammf
Bu durumda sıcağı sıcağına sattın sattın satamadin genelde alıcı vazgeçiyor tecrübe ile sabitAynısını sıfırdan dizsem 50yi geçer aknfkwxkammf
Hayırlı olsun dedik akşam gelecek.Bu durumda sıcağı sıcağına sattın sattın satamadin genelde alıcı vazgeçiyor tecrübe ile sabitİstanbul da oturduğun için bunu diyorum bende İstanbuldayim buradaki piyasa diğer küçük illerdeki gibi değil bundan dolayı bu sözüm çeşit bol burda bunu demek istiyorum senin PC olmaz başkasınınki olur
Geleceğini hiç zannetmiyorum ama hadi bakalım takipteyimHayırlı olsun dedik akşam gelecek.
Geleceğini hiç zannetmiyorum ama hadi bakalım takipteyim![]()
Ve mutfak masasında yemek sandalyesinde acer nitro 5kullanılmaya başlanacak..neden hocam ödeme ibandanmış gelince atarım ss şöyle masadan maousepade herşeyyy verilecek
Bu piyasada çok güzel fiyata gidiyor umarım sekmez, sıfır daha iyisi toplanır bu paraya ondan dedim.neden hocam ödeme ibandanmış gelince atarım ss şöyle masadan maousepade herşeyyy verilecek
Şşşşşşş
Hocam piyasanın hızlı bi zamanı olsa bence gene bu fiyata gitmezdi bilmiyorumBu piyasada çok güzel fiyata gidiyor umarım sekmez, sıfır daha iyisi toplanır bu paraya ondan dedim.
Ozaman iptal iş 10 a ben alim istersen evine kadar gelirimBİLGİSAYARI SATIYORUM DEDİM EVDE SAVAŞ ÇIKTI ANNEM BEN SENİN KARGOLARINLAMI UĞRAŞICAM SATMA DİYE BAGIRMAYA BASLADI
Yok yenisini alırken ki kargolar satışta zaten adam evden alıcak sen durmazsın yenisini alırsın diyo kısacaOzaman iptal iş 10 a ben alim istersen evine kadar gelirim
Yatırım hatandan ettiğin zararı millete mi kitliyorsun bana öyle mi geliyor? Onun dışında sistem fiyatı ok. Hawk fab4 ztn 8-9k değil mi?valla ben bu sistemi topladım altın beni yatırdı 20 gram altın bu sistemin maliyeti bana kısaca 120.000 lirabencede 40k iyi bi fiyat ama altına karşı o kadar çok zararım var ki 50 istedim
6899 en düşük ortalama 7diyebiliriz onaYatırım hatandan ettiğin zararı millete mi kitliyorsun bana öyle mi geliyor? Onun dışında sistem fiyatı ok. Hawk fab4 ztn 8-9k değil mi?
Sıfırdan farksız hepsi6899 en düşük ortalama 7diyebiliriz ona
kanka masa koltukta olsa max 20-25k lık sistem 40 ı bırak 35 e bile alanı bulursan sathttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...rantili-ddr5-yayinci-sistemi-1253771266/detay 40 A VEREYİM Mİ KOLTUĞUNDAN MASASINA her şey DAHİL
Knk ucuza verion duz 50 yaphttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...rantili-ddr5-yayinci-sistemi-1253771266/detay 40 A VEREYİM Mİ KOLTUĞUNDAN MASASINA her şey DAHİL