🔥İndirim Sinerji PCH Wind V1 ₺30.499,21₺

Uygunsuz Dil
Kin ve sinir yapan ben miyim sen misin? Millete akıllı olun falan yazıp üstten konuşacak adam sen misin ki millete akıl vermeye devam ediyorsun? Anca herkesin bildiği şeyleri konuşuyorsun, zam gelecek şu olacak bu olacak. Böyle çöp sistemleri millet alsın diye yırtınırsanız tabii zam gelir. Niye Vatan her akşam indirim üstüne indirim yapıyor? Niye itopya ve incehesap 5060ti 16GB sistemleri 34500-35000TL'ye sattı? 8GB VRAM 5060 A620 anakart sistemi 30binTL'ye millete aldırmaya çalışıp bir de ahkam kesiyorsun, tepki görünce go get some papatya çayı. U R SO COOL MAN, PEACE !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forum iyice klavye oğlanı zibidi kaynamaya başladı. Kendileri bile kalitesiz olduğundan bahsettikleri ve 30k altında olsa daha iyi olacağını beyan ettikleri sistemleri millete aldırmaya çalışıp aynı zamanda buna tepki gösteren insanları çingenelik ve zırvalamak gibi ithamlarla yargılıyorlar. Sivilceli suratlarının ve yamuk burunlarının estetik masraflarını yıkacak yer aradıklarını düşünüyorum. Bu kadar cesaretin noname adı verilmiş profillerle pek uyuşmadığı aşikar. Okuduğunu anlamaktan aciz bu tiplerin sokağa çıkmak için iq testine tabi tutulmaları lazım.
Sadece tatava yapan bir botsun. Konunun yazdıklarınla alakası yok. Ergen tavırlarınla sağa salça olsan sensin dostum. Sizin bu yaptığınız çingenelik… 30K olan RTX 5060 pahalı deyip de 36K fiyat RTX 5060 olan sistemi almaya çalışan beyinsiz bir botsun 😅 30K pahalı diyorsun ama üzerine 5K-6K fazla ver performans farkı %1 olsun. Senin gibi beyin yoksunundan dan bu beklenir. Sana peygamber olsa laf anlatamaz onu da taşlarsınız siz. Fiyat performans denen şeyi beyninin almasını beklemiyoruz. Sen gaz çıkarınca elini koklayan tiplerdensin büyük ihtimalle… 😂

@toltec6 zaten senin nickin nüfus müdürlüğüne kayıtlı bir isim değil mi klavye delikanlısı bot? Sendeki beyni kuşa taksak ters uçar 😆

Son düzenleme:
PCH yaptığı sistemler artık f/p olarak kullanici odaklı yararına görmüyorum. En son incehesap ile yaptığı rezil sisteme , itopya iyi cevap vermişti 😀

Sadece tatava yapan bir botsun. Konunun yazdıklarınla alakası yok. Ergen tavırlarınla sağa salça olsan sensin dostum. Sizin bu yaptığınız çingenelik… 30K olan RTX 5060 pahalı deyip de 36K fiyat RTX 5060 olan sistemi almaya çalışan beyinsiz bir botsun 😅 30K pahalı diyorsun ama üzerine 5K-6K fazla ver performans farkı %1 olsun. Senin gibi beyin yoksunundan dan bu beklenir. Sana peygamber olsa laf anlatamaz onu da taşlarsınız siz. Fiyat performans denen şeyi beyninin almasını beklemiyoruz. Sen gaz çıkarınca elini koklayan tiplerdensin büyük ihtimalle… 😂

@toltec6 zaten senin nickin nüfus müdürlüğüne kayıtlı bir isim değil mi klavye delikanlısı bot? Sendeki beyni kuşa taksak ters uçar 😆
Sana özelden yazdım, sesin çıkar umarım. İngilizce bildiği bile muamma olan birinin noname üzerinden yazdığım şeyi anlamasını zaten beklemem hata. RTX 5060 dediğin kart her markada aynı performansı verse zaten fiyatı fazla olan kart satılmaz. 36K RTX 5060 almaya çalışan beyinsiz bir bot değilim, bu fiyata bu sistem alınmaz bak 36k'ya en azından 80+ gold psu daha iyi soğutma vs vs alınabilir yazdığımda almaya çalıştığımı zanneden sensin. Performans farkı %1 olsun yazmışsın, o zaman 5060a o parayı verene kadar ikinci el 3080 al performans fazlasını ekmek arası yapar yersin değil mi? Gaz çıkarınca elini koklayan tip gibi bir yakıştırmayı ömrümce düşünsem aklıma gelmez, senin aklına geldiğine göre o elini burnundan çek. Konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, özele bekliyorum. Forumdaki diğer arkadaşlardan üslubum ve gereksizleşen bu tartışmayla konuyu yukarılara çektiğim için özür dilerim.

Edit: Şahsı yasaklayarak hakaretlerinin gereğini yerine getiren Donanımarşivi Forum yetkililerine teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri