Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

Reaksiyon skoru
181
Bir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce?
yeniden araştırma yaptım, yeni söylentiler var. Öncelikle lansman 2026 Ocak değil, 2026 Mart ayına ertelenmiş. Nedeni kadro değişikliği ve 26 plusun iptali diyorlar. batarya 5000mah kalıp 60w adaptör ile gelicekmiş. en düşük bellek kapasitesi 16/512 deniyor. Avrupa pazarı için Exynos2600 söylentileri var ama net değil. fiyat tahminleri s26 ultra için 1400 dolar civarı. Bulduğum görselleri eklere koyuyorum.
s26fiat.webp
s26u.webp

Son düzenleme:
Bir kaç video izledim sızıntılar doğru mu bilmiyorum ancak yeni ekran, snapdrogan 8 ve ip17 gibi bir buhar odası beni heyecanlandırdı. Sizin beklentiniz neler? Çıkınca almaya değer olur mu sizce?
16/24 gb ram , 6500 mah ve ustu batarya , en az 60 üstü watt hızlı sarj olmazsa almam bile. Gerçi bana hoş çunku server kayıtıda yok 😅😅

60w şarj 5000 mah pil
m14 ekran hayalet özellikli ve daha verimli
daha iyi işlemci
belirgin farklar bunlar 24 25 serisi kullananın geçmesine gerek yok bence
ben s23 düz modelden geçeceğim

Artık beklentim de kalmadı batarya artsa yeter hepsi aynı olmaya başladı aşağı yukarı

16/24 gb ram , 6500 mah ve ustu batarya , en az 60 üstü watt hızlı sarj olmazsa almam bile. Gerçi bana hoş çunku server kayıtıda yok 😅😅
6500 olmasına pek bi ihtiyaç yok bence şarj hızı hem yüksek hem bataryayı yıpratmıyor ekran verimli işletim sistemi daha verimli işlemci de öyle

Ramler 12 den başlayıp en düşük hafıza 512 gb, hızlı şarj olarak 45 olarak kalıp kablosuz 25 vereceklermiş. Magsafe mıknatısını güçlendirip aksesuarlara hazır hale getiriceklermiş. Batarya bilgisi net değil ama inceltiyorlar cihazı eee yeni ekran ve performans odaklı bir işlemci için en az 6bin mah batarya olması lazım ancak daha çok tasarrufda yönelicekler gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60w şarj 5000 mah pil
m14 ekran hayalet özellikli ve daha verimli
daha iyi işlemci
belirgin farklar bunlar 24 25 serisi kullananın geçmesine gerek yok bence
ben s23 düz modelden geçeceğim
İp13 den geçmeyi düşünüyorum bende ama kararsızım. Net bir çıkış yapınca karar vericem

Ramler 12 den başlayıp en düşük hafıza 512 gb, hızlı şarj olarak 45 olarak kalıp kablosuz 25 vereceklermiş. Magsafe mıknatısını güçlendirip aksesuarlara hazır hale getiriceklermiş. Batarya bilgisi net değil ama inceltiyorlar cihazı eee yeni ekran ve performans odaklı bir işlemci için en az 6bin mah batarya olması lazım ancak daha çok tasarrufda yönelicekler gibi
şarj 60 olmayacak mı bi de qi tarzı bir teknoloji geliyordu bende kablosuz şarj cihazı yok pek umrumda değil

İp13 den geçmeyi düşünüyorum bende ama kararsızım. Net bir çıkış yapınca karar vericem
düz modelse değer geçmeye benim s23 bile daha iyi iphone 13ten

Dediğiniz gibi daha yüksek ram ve pil kapasitesi. Şarj hızı için özel iyileştirilmeler yapmayacaklarsa (çift hücre pil vs) hiç o topa girmesinler, gereksiz ısınır şarj olurken.

Bootloader ve side loading kilitlerinden vazgeçmezlerse android direkt çöp olacak benim gözümde ama nafile, inat edecekler o belli...

Sensör boyutları büyümeli, bu çok net.

Magsafe veya destekleyen başka bir standartla mıknatıs getirseler güzel olur.

Ama muhtemelen hemen hiçbiri olmayacak :D

6500 olmasına pek bi ihtiyaç yok bence şarj hızı hem yüksek hem bataryayı yıpratmıyor ekran verimli işletim sistemi daha verimli işlemci de öyle
Ellerinde imkan var ve isteseler çok rahat yaparlar. Şuan ihtiyac olmayabilir ama 2 3 yil içinde ihtiyacın olacak. S23 ultra kullanıyorum ilk 1.5 sene 1 sarjda uzun kullanımda yeterken şuan 1.5 2 sarjda aynı kullanımı yapıyorum. Sarj hızıda öyle 90/120 watt degilki yüksek olsun. Ortalama 60 watt ve ustü zaten genel olarak telefonlarda. Bilerek yapmıyorlar zaten surekli yeni model tercih edilsin diye.

şarj 60 olmayacak mı bi de qi tarzı bir teknoloji geliyordu bende kablosuz şarj cihazı yok pek umrumda değil

düz modelse değer geçmeye benim s23 bile daha iyi iphone 13ten
Ekran teknolojisi beni cezbetti açıkçası. Kendinden hayalet ekranlı teknolojiyi çok merak ettim. Qi aklımda kalmadı çok yorum yapamıycam. 13üde hevesle aldım hocam iOS ekosistemini deneyimlenmek için tek sorun pil bence ya

1000tl olması.
Nerdeee beklenen fiyat 90 civari

Satın alcam düzgün bişi olsun lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,984
Üyeler
183,778
Son üye