elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,765
premium üyesiyseniz hepsiburadaya talep açın belki iade gelir.İade edip alsam mı
premium üyesiyseniz hepsiburadaya talep açın belki iade gelir.İade edip alsam mı
Nereden açılıyor?premium üyesiyseniz hepsiburadaya talep açın belki iade gelir.
müşteri hizmetlerine yazın hocam.Nereden açılıyor?
Hocam 6850ye geliyor. 150 world puan verecek ama 2k mı alsam monitörü çok kararsız kaldım. Csyi eskisi kadar sık değil ama oynamaya devam ediyorum. 24 144 uzun sürekullandım. Tavsiyeniz ne olur?premium'a özel 500 tl daha düşmüş 6999 TL ' ye geliyo almayan varsa çöksün bu fiyata 320 hz bulunmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vodofone üyesiyseniz vodofone yanımda ile 100 tl daha kod geliyo 6899'a 6 taksit çektim ben şimdi
Bende 2k 27inç monitör var ama fps oyununda zorlanıyorum o yüzden bunu ikinci ekran gibi alıyorum.Hocam 6850ye geliyor. 150 world puan verecek ama 2k mı alsam monitörü çok kararsız kaldım. Csyi eskisi kadar sıkmdeğil ama oynamaya devam ediyorum. 24 144 uzun sürekullandım. Tavsiyeniz ne olur?
Hocam direkt iadeye yönlendiriyor. Canlı sohbet yokmüşteri hizmetlerine yazın hocam.
Hocam bende satın aldım. Eğer hafta içi 2k 240 hz civari düşerse isde edeceğim gibi duruyor. Birazda geleceğe yatırım yapmak istiyorum. 27 inç bir arkadaşımda var olmadı 1-2 gün rica edip deneyeceğim.Bende 2k 27inç monitör var ama fps oyununda zorlanıyorum o yüzden bunu ikinci ekran gibi alıyorum.
Ben de aldım bekleticem bir süre kasımda daha iyi fırsat yakalarsam iade ederim bunun altına da düşerse bedava gibi bir fırsat olur gerçektenHocam bende satın aldım. Eğer hafta içi 2k 240 hz civari düşerse isde edeceğim gibi duruyor. Birazda geleceğe yatırım yapmak istiyorum. 27 inç bir arkadaşımda var olmadı 1-2 gün rica edip deneyeceğim.
hocam merhabalar. bende garanti kullanıcısıyım da 1000 tl indirimi nasıl aldınız acaba ?Monitörü garantide 1000 tl ve 200 tl kuponla 6200 6 taksit ile satın aldım bakalım incelemesi yok ama güzel fiyatta aldığımı düşünüyorum![]()
Olmaz. Hala fiyat avantajı var. Güzel ürün1 ms GTG değil ama sorun olur mu sizce?