sansi salvo
80+
- Reaksiyon skoru
- 181
- Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef batarya 5000mah gibi duruyor. kaynak araştırması yaptım konuyu güncelliyorumS 8 elite gen 5 ve 6500mah batarya

maalesef batarya 5000mah gibi duruyor. kaynak araştırması yaptım konuyu güncelliyorumS 8 elite gen 5 ve 6500mah batarya
Çokta gerekli deil ztnde işlemci kesin snap olur senelerdir snap kullaniyorlarmaalesef batarya 5000mah gibi duruyor. kaynak araştırması yaptım konuyu güncelliyorum
exynos2600 işlemcisini öne sürebilirlermişÇokta gerekli deil ztnde işlemci kesin snap olur senelerdir snap kullaniyorlar
şarj hızı 60 olacak sanırım çoğu yerde öyle yazıyorsarj hızı artmalı artık
sarj hızı artmalı artık
60w olucakmış ama 5000mah sabit gibişarj hızı 60 olacak sanırım çoğu yerde öyle yazıyor
iki seçenek olucak sanırım ya da avrupa pazarlarında exynos olucak söylentisi varÇokta gerekli deil ztnde işlemci kesin snap olur senelerdir snap kullaniyorlar
trye exynos mu geliyordu öyle durumda?60w olucakmış ama 5000mah sabit gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iki seçenek olucak sanırım ya da avrupa pazarlarında exynos olucak söylentisi var
sanırım hocam. üzer bence gen5 gibi bir işlemciden mahrum kalıcaztrye exynos mu geliyordu öyle durumda?
sanırım hocam. üzer bence gen5 gibi bir işlemciden mahrum kalıcaz
ben yine de snapdragondan yanayım yaAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
biraz üzsede yine iyi gibi ya 12k-12.5k olursa son hali tadından yenmez
elime exynos 2500li z flip 7 gelmişti baya güzeldi volume shader testine de baksaydım iyiydiben yine de snapdragondan yanayım ya
benim bahsettiğim ısıtma sistemi kullanımı da sadece 1940larda artıyorSoğutma sistemi
Buhar sadece 1940 lı yıllarda mı vardı