Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

Exynos 2600 manyak geliyor:

Mart 2026 ise çok geç. Anlaşılan başka model bakacağız.
Maalesef. Ben bekleme taraftarıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ısınamıyorum bu işlemciye ya

İlk 2nm teknolojisi ile üretilen bir işlemci optimize ederse samsung ve bu verilerle orantılı çıkarsa başka markaların ultra modellerinde bile görebiliriz

Eğer böyle bir şeyse kesinlikle alınır. Exynos diyip kötğleyenlere bakmayın. Adının kötü çıkmasının sebebi Samsung un bunu bütçe telefonlarda ucuz yollarla kullanması. S24 serisindekilerde ben sorun duymadım. Gayette iyiler. Apple gibi kendi işlemcisi bide iyi bir şekilde optimize ederse 2nm vs. Derken dehşet verimli ve güçlü bir işlemci olur.

Kamerada geliştirme bekliyorum. S22 serisinden beri işlemci haricinde kayda değer bir değişiklik görmedik.

Kamerada geliştirme bekliyorum. S22 serisinden beri işlemci haricinde kayda değer bir değişiklik görmedik.
Bazıları değişicek bazıları aynı kalıcak diyor. Hatta sızıntılar hakkında güvenilir bilgi veren bir kaynak vardı videoda izlemiştim, Samsung sözde 2027 yılına kadar kamerada iyileştirme yapmıycakmış diyorlar. Zamanla görücez

Daha iyi kamera ve daha iyi işlemci bekliyoruz. Snapdragondan şaşmasın sakın. Keşke şu kamera etrafına koyduğu yükseltiyi de iptal etse. Ağustos da fiyatı düşünce ydsini almayı düşünüyorum yorumlara göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,828
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri