sansi salvo
80+
- Reaksiyon skoru
- 180
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran değil de dış cephe ele tam oturucakmış. kalemin dışarda kalan kısmını da kavisli yapıp tam oturucakmış yerinekavisli ekran olmasın da

ekran değil de dış cephe ele tam oturucakmış. kalemin dışarda kalan kısmını da kavisli yapıp tam oturucakmış yerinekavisli ekran olmasın da
 techolay.net

techolay.net
				Maalesef. Ben bekleme taraftarıyımMart 2026 ise çok geç. Anlaşılan başka model bakacağız.
Ben ısınamıyorum bu işlemciye yaExynos 2600 manyak geliyor:
İddia: Exynos 2600 performansı sızdırıldı
Samsung'un yeni nesil 2nm işlemcili Exynos 2600'ün performansı: •Apple'ın A19 Pro yonga setine kıyasla 6 kat daha güçlü NPU performansı. •%14 daha yüksek çok çekirdekli CPU performansı. •%75 daha yüksek GPU performansı. •Qualcomm'un en son Snapdragon 8 gen 5 Elite yonga setiyle...techolay.net
İlk 2nm teknolojisi ile üretilen bir işlemci optimize ederse samsung ve bu verilerle orantılı çıkarsa başka markaların ultra modellerinde bile görebilirizExynos 2600 manyak geliyor:
Samsung'un yeni nesil 2nm işlemcili Exynos 2600'ün performansı: •Apple'ın A19 Pro yonga setine kıyasla 6 kat daha güçlü NPU performansı. •%14 daha yüksek çok çekirdekli CPU performansı. •%75 daha yüksek GPU performansı. •Qualcomm'un en son Snapdragon 8 gen 5 Elite yonga setiyle...techolay.net
Böyle bir canavarı Snapdragon yapsa yere göğe sığdıramazsınız.Maalesef. Ben bekleme taraftarıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben ısınamıyorum bu işlemciye ya
Marka fanatiği değilim ki hocam ben performans isteyen bir kullanıcıyım. Biraz snapdragon tarafını tuttuğum doğru. Diğer neden exynos işlemci kullanmadığım için olabilirBöyle bir canavarı Snapdragon yapsa yere göğe sığdıramazsınız.
snapdragon 3nm ile geekbenchte bunu geçince garipsiyor insanBöyle bir canavarı Snapdragon yapsa yere göğe sığdıramazsınız.
Test aşaması diye öyledir. Sızıntılar öyle göstermiyor.snapdragon 3nm ile geekbenchte bunu geçince garipsiyor insan
Eğer böyle bir şeyse kesinlikle alınır. Exynos diyip kötğleyenlere bakmayın. Adının kötü çıkmasının sebebi Samsung un bunu bütçe telefonlarda ucuz yollarla kullanması. S24 serisindekilerde ben sorun duymadım. Gayette iyiler. Apple gibi kendi işlemcisi bide iyi bir şekilde optimize ederse 2nm vs. Derken dehşet verimli ve güçlü bir işlemci olur.Exynos 2600 manyak geliyor:
Bazıları değişicek bazıları aynı kalıcak diyor. Hatta sızıntılar hakkında güvenilir bilgi veren bir kaynak vardı videoda izlemiştim, Samsung sözde 2027 yılına kadar kamerada iyileştirme yapmıycakmış diyorlar. Zamanla görücezKamerada geliştirme bekliyorum. S22 serisinden beri işlemci haricinde kayda değer bir değişiklik görmedik.