Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,860
2 adet alınabiliyor en az. Çok iyi fiyat. 

Son düzenleme: 

Küçük legoları almak keyif veriyor. Orta legolarda nedense ben pek keyif alamıyorum. Hepsini alsam belki ancak o zaman iyi olur.paraya kıyıp düzgün setler alın ufak setlere para vermeyin boşuna

lego.tr

lego.tr
				Kimisi bunları yapmaktan keyif alıyor.paraya kıyıp düzgün setler alın ufak setlere para vermeyin boşuna
Yarın gelir sanırım ya. Tatilden sonra yoğun oluyo ama amazon yarın diye yazmış heyecanlıyım çok 6 parça varNe zaman geliyor legoların.

Sana bundan lazım.Yarın gelir sanırım ya. Tatilden sonra yoğun oluyo ama amazon yarın diye yazmış heyecanlıyım çok 6 parça var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ha bi de temuda kredi kalmıştı bi, yerel depoda indirimli lego speed maclaren çektim o da yüksek ihtimal yarın gelir.

lego.tr

lego.tr
				Bu legonun starwars sürümleri ekstra özenilmiş gibi baksana şuna ya harikaSana bundan lazım.

75419 LEGO® Star Wars™ Death Star - Resmi LEGO Store TR
LEGO Star Wars™ 75419 LEGO® Star Wars™ Death Star Serisi Türkiye'nin ilk ve tek Resmi Online LEGO Store'unda. Hemen güvenli alışverişe başlayın. Bu LEGO® Star Wars™ yapım setiyle (75419) muazzam bir yaratıcı meydan okuma için Gücün karanlık tarafını kullanın. Klasik Star Wars destanından Ölüm Yıldızlego.tr