Yardım Macbook M4 Air bu fiyata alınır mı?

diğer renkler hoşuma gitmedi gece yarısı asil duruyor
gök mavisi almanı tavsiye ederim ürün ben pahalıyım diye çığırıyor, ha zaten sonradan kılıf alıp takabilirsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanımda taşıyacağım için sürekli prize takma şansım yok ve kablo olayını pek sevmiyorum
o halde ders çalışmak ve film için macbook alabilirsin hz ye de alışırsın belki ben takıntılıyımdır.

gök mavisi almanı tavsiye ederim ürün ben pahalıyım diye çığırıyor, ha zaten sonradan kılıf alıp takabilirsun

o halde ders çalışmak ve film için macbook alabilirsin hz ye de alışırsın belki ben takıntılıyımdır.
hepsiburadadaki gümüş rengi ve gümüş hepsinden kötü gözüküyor bence

evet gümüş gerçekten çok vasat olmuş, altın da saçma yani, gece ve gök arasında kalsam gök alırdım sanırım çizilme sorunundan dolayı.

genel olarak ders çalışıp film izleyeceğim,şarjdan dolayı windows tercih etmiyorum sadece macbookun 60hz olması çeldiriyor

Macbook bence değmez bu fiyata. 2. El İpad al geç 10k ya 2024 modeller var.

Eğer pc alacaksan hp 255 serisine bakabilirsin ryzen U serisi olanlar 7-8 saat pil süresi sunuyor günlük kullanım için fazlasıyla yeterli

gel o fiyata macbook pro m3 vereyim 10 günlük :D

2 gün önce sahibinden üzerinden aynı laptopu daha 22 ay garantili ve sadece 8 kez şarj edilmiş ilan denk düşürdüm.adam acil borcum var diye satıyordu. İlan girildikten 1 saat sonra aradım 33k'dan 28.000 e aldım. Sıfır gibi bir çizik bile yok. O yüzden sıfır takıntın yoksa ilan kovala

2 gün önce sahibinden üzerinden aynı laptopu daha 22 ay garantili ve sadece 8 kez şarj edilmiş ilan denk düşürdüm.adam acil borcum var diye satıyordu. İlan girildikten 1 saat sonra aradım 33k'dan 28.000 e aldım. Sıfır gibi bir çizik bile yok. O yüzden sıfır takıntın yoksa ilan kovala
60hz sıkıntı çıkartıyor mu

benim monitör 240 hz di. Ama beni rahatsız etmedi şahsen. Zaten mac te oyun oynama gibi bir durum yok. Onun dışında batarya çok uzun dayanıyor.ayrıca en sevdiğim yanı fan yok,ses yok,ısınmada hiç yok.

ayrıca gece rengide çok yakışıyor

matebook bak hocam sarji mac kadar gidiyor
Alakası yok, ikisini de kullanmışlığım var minimum 3 katı pil ömrü var MacBook’un.

evet gümüş gerçekten çok vasat olmuş, altın da saçma yani, gece ve gök arasında kalsam gök alırdım sanırım çizilme sorunundan dolayı.
Gümüş en çok satan renk bu arada mac serilerinde, yıllardır da her serisine koyuyor bu rengi ve piyasası iyi ama ben de sevmiyorum orası ayrı. Şuan M4 Air alsam net olarak gök mavisi alırım çok seviyorum o renk tonunu 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri