🔥İndirim Apple 2025 M4 çipli 15 inç MacBook Air

Fanı olmayan derken? Fan olmamasının sebebi kasa yapısı sayesinde cihazın soğutmayı sağlayabilmesinden kaynaklanıyor ve cihaz sıfır sesle kullanılabiliyor. Yüke binince traktör gibi ses çıkarmıyor cihaz. Zaten bu cihazı alacak kişi oyun oynamak amaçlı almıyor günlük işler için tercih edilebilir bir cihaz bu dolayısıyla açıp cs2 atmayacağımıza göre fan olması da safi gürültüden başka bir şeye yaramaz. Macbook air gibi bir cihazı fan yok diye eleştirmek nedir cidden
Macbook pro da soğutma varken air serisinde yok ve pro serisi 120hz. Macbook oyun cihazi diyen mi oldu ? 60hz ile 120hz arasındaki fark her şey de belli olur. Tasarim , çizim , fim dizi izleme , sosyal medyada gezme vs fark etmez. Benim gözler algılamıyor diyorsanız sizlik bir sorun

Ne zaman bir macbook air fanına 60hz alınmaz desek konuyu oyuna getiriyor. Oyun oynayacak kişi sanki macbook alır.

Render yapan birisi fansiz cihazda ne yapacak ?

Gelmiş birde macbookda fan mi olur diyor. Ya sinirlenmemek elde değil. Macbook pro da niye fan var , niyeee ? Aynı boyutta ikiside , ayni şekilde ama birisi 60hz ve fan yok , diğeri 120hz ve aktif soğutmaya sahip. İnsanı delirtiyorsunuz. Bilmeden birde yorum yazmış

9 taksitle aldım amazondan, 512 olan 6bin daha ucuza geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoparlör trackpad falan farklı, ayrıca o ssd alanı çok fark ediyor çünkü yükseltme yapamıyorsun. Ekran boyutu da gerçek hayatta baya fark ediyor

Konu sahibine teşekkürler aldım 🙏

Fiyat farkı çok
Hoparlör ve Trackpad'a bir şey diyemeyeceğim ancak ekran boyutu ve SSD gayet çözülebilir şeyler. Mac Mini M4 kullandım daha önce 16-256, 1400-1500TL maliyetle 512GB M2 + Taşınabilir M2 kutusu aldım, 3600TL'ye de tek Type C kablo ile çalışabilen 15,6 İnç 1080P 60HZ IPS taşınabilir monitör aldım keyfime baktım. 5K'ya bu tür opsiyonlara sahip olabiliyorken cihaz üzerinde 16K fiyat farkı vermezdim şahsen. Ki Kasım indirimleri yaklaştı, 60K bandına mutlaka Macbook Pro M4 düşecektir.

Hoparlör ve Trackpad'a bir şey diyemeyeceğim ancak ekran boyutu ve SSD gayet çözülebilir şeyler. Mac Mini M4 kullandım daha önce 16-256, 1400-1500TL maliyetle 512GB M2 + Taşınabilir M2 kutusu aldım, 3600TL'ye de tek Type C kablo ile çalışabilen 15,6 İnç 1080P 60HZ IPS taşınabilir monitör aldım keyfime baktım. 5K'ya bu tür opsiyonlara sahip olabiliyorken cihaz üzerinde 16K fiyat farkı vermezdim şahsen. Ki Kasım indirimleri yaklaştı, 60K bandına mutlaka Macbook Pro M4 düşecektir.
9 taksit avantajı vardı. Dediğiniz fiyata pro görebileceğimizi asla sanmıyorum

Alan aldı almayan da almadı. 1 ay sonra dolar kuru ne olur ne biter kim bilebilir arkadaşlar? Bir şeye de insanı pişman etmeyin. Faydalanın diye açtık işte.

öğrenci bulun apple sitesinden 55e 3 taksit + 8k kulaklık ücretsiz veriyolar. baska hediyeler de var apple ürünleri.

ihtiyacım oldgundan bi süredir inceliyorum bence 55e 13 inç 512lik almak daha worth gibi

edit: linkte 256 açıldı, konu 512likmiş pardon

Ara ara 59a 60a düşüyor pro m4
Nerede? Akakçede gözükmüyor ve 9 taksit var mı bunun gibi

öğrenci bulun apple sitesinden 55e 3 taksit + 8k kulaklık ücretsiz veriyolar. baska hediyeler de var apple ürünleri.

ihtiyacım oldgundan bi süredir inceliyorum bence 55e 13 inç 512lik almak daha worth gibi

9 taksit vardı amazonda

kulaklığa karşılık kendimi kullandırtabvilirimmm :D

Fiyat iyi gibi.

58399 TL

hocam şuan 55e düşmüş 58 iyiydi :D

bugün 40 günlük thh sürecinin sonunda bu cihazın 13 inç olanını bana ulaşarak pozitif teknoloji sitesi paşa paşa iade edelim dedi davada uzmaşla sağlamak için. şuan hala öğrenci indirimi var 45k ya 11 inç ipad air ve yanında hediye pencil pro mu alayım yoksa 13 inç m3 ipad air ve hediye pencil pro mu kararsız kaldım. 12. sınıf öğrencisiyim ekran büyük olsa güzel olur ama ipad pro ve air arasında uçurum farklar var. aslında m2 13 air baya ucuzdu ama ona da zam geldi o seçeneği kafamdan çıkardım sizce ne yapayım. (alakasız ama tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse mükemmel olur.)

Macbook pro da soğutma varken air serisinde yok ve pro serisi 120hz. Macbook oyun cihazi diyen mi oldu ? 60hz ile 120hz arasındaki fark her şey de belli olur. Tasarim , çizim , fim dizi izleme , sosyal medyada gezme vs fark etmez. Benim gözler algılamıyor diyorsanız sizlik bir sorun

Ne zaman bir macbook air fanına 60hz alınmaz desek konuyu oyuna getiriyor. Oyun oynayacak kişi sanki macbook alır.

Render yapan birisi fansiz cihazda ne yapacak ?

Gelmiş birde macbookda fan mi olur diyor. Ya sinirlenmemek elde değil. Macbook pro da niye fan var , niyeee ? Aynı boyutta ikiside , ayni şekilde ama birisi 60hz ve fan yok , diğeri 120hz ve aktif soğutmaya sahip. İnsanı delirtiyorsunuz. Bilmeden birde yorum yazmış
Güzel kardeşim pro serisi niye var? Ağır işler yapmak için değil mi? Sürekli render alacak adam niye air serisi cihaz alsın? Aldığın cihaz ne yapabiliyor neye yönelik üretilmiş bilmiyorsan araştırmıyorsan bu senin sorunun air serisi cihazın esprisi ince olması kolay taşınması zaten. Sana gün boyu render yaparım diye bir şey vaat etmiyor. Hala boş boş yorum yapıp biri aktif soğutmalı diyorsun evet çünkü pro serisinin amacı ile air serisinin amacı ve kullanıcı kitlesi farklı. Adam batarya uzun gitsin şarj cihazı aratmasın diye cihazı birçok alanda kısmış zaten sence render veya oyun için üretilmiş gibi bir durum mu var? Şirket çalışanı adam sunum hazırlamak sunmak için cihazı alıyor 120 hz ye veya falan ihtiyacı mu var? Gidip bu cihazı alan adamın derdi oyun veya render OLAMAZ. Anlamak mı istemiyorsun?
Bilmeden abuk subuk yorumlar yapıp karşıyı bilmemekle suçluyorsun bir de. İstediğin kadar delir hatta kafanı duvarlara vur istersen bilmem kaç milyar dolarlık şirket bilmiyor air serisine fan koymayı nesillerdir çıkarıp yok satıyor bir sen biliyorsun zaten.

Son düzenleme:
Güzel kardeşim pro serisi niye var? Ağır işler yapmak için değil mi? Sürekli render alacak adam niye air serisi cihaz alsın? Aldığın cihaz ne yapabiliyor neye yönelik üretilmiş bilmiyorsan araştırmıyorsan bu senin sorunun air serisi cihazın esprisi ince olması kolay taşınması zaten. Sana gün boyu render yaparım diye bir şey vaat etmiyor. Hala boş boş yorum yapıp biri aktif soğutmalı diyorsun evet çünkü pro serisinin amacı ile air serisinin amacı ve kullanıcı kitlesi farklı.
Bilmeden abuk subuk yorumlar yapıp karşıyı bilmemekle suçluyorsun bir de. İstediğin kadar delir hatta kafanı duvarlara vur istersen bilmem kaç milyar dolarlık şirket bilmiyor air serisine fan koymayı nesillerdir çıkarıp yok satıyor bir sen biliyorsun zaten.
bu arada 60 hz falan demiş ama adamlar öyle bir arayüz yapmış ki gerçekten 60 hz gibi değil tam öğrenci cihazı oyuna falan getirecen dayı oyun cihazı değil bu özellikle şarj süresi hız ve akıcılık istiyorsan bu cihaza mahkumsun adamlar yapmış ağlamaya gerek yok.

bu arada 60 hz falan demiş ama adamlar öyle bir arayüz yapmış ki gerçekten 60 hz gibi değil tam öğrenci cihazı oyuna falan getirecen dayı oyun cihazı değil bu özellikle şarj süresi hız ve akıcılık istiyorsan bu cihaza mahkumsun adamlar yapmış ağlamaya gerek yok.
Arkadaş heralde laptopları sadece oyun oynamak için kullanıyor herkesi de kendi gibi sanıyor fan yok 60 hz cihaz diyip duruyor. Sanki cs de rank kasıyoruz

Geri