🔥İndirim Apple 2025 M4 çipli 15 inç MacBook Air

Arkadaş heralde laptopları sadece oyun oynamak için kullanıyor herkesi de kendi gibi sanıyor fan yok 60 hz cihaz diyip duruyor. Sanki cs de rank kasıyoruz
herhalde yani 13 14 yıl windows kullandım macos a geçtim uygulama yüklemesi falan da zor diyorlardır ama gözüm göznlüm rahatladı hızlı sessiz gaming laptoplar gibi gece film izlerken kafa ütülemiyor yazılımda sıkıntı çıkartmıyor ayrıca oyun oynayacak birinin gaming laptop alması da saçma hem ısınma problemleri var hem de eğer rank falan kasılan bir oyun oynanıyorsa yine oturarak oynama gibi bir seçenek yok masaya bağlısın her türlü o zaman ne anladım laptoptan.

Güzel kardeşim pro serisi niye var? Ağır işler yapmak için değil mi? Sürekli render alacak adam niye air serisi cihaz alsın? Aldığın cihaz ne yapabiliyor neye yönelik üretilmiş bilmiyorsan araştırmıyorsan bu senin sorunun air serisi cihazın esprisi ince olması kolay taşınması zaten. Sana gün boyu render yaparım diye bir şey vaat etmiyor. Hala boş boş yorum yapıp biri aktif soğutmalı diyorsun evet çünkü pro serisinin amacı ile air serisinin amacı ve kullanıcı kitlesi farklı. Adam batarya uzun gitsin şarj cihazı aratmasın diye cihazı birçok alanda kısmış zaten sence render veya oyun için üretilmiş gibi bir durum mu var? Şirket çalışanı adam sunum hazırlamak sunmak için cihazı alıyor 120 hz ye veya falan ihtiyacı mu var? Gidip bu cihazı alan adamın derdi oyun veya render OLAMAZ. Anlamak mı istemiyorsun?
Bilmeden abuk subuk yorumlar yapıp karşıyı bilmemekle suçluyorsun bir de. İstediğin kadar delir hatta kafanı duvarlara vur istersen bilmem kaç milyar dolarlık şirket bilmiyor air serisine fan koymayı nesillerdir çıkarıp yok satıyor bir sen biliyorsun zaten.
macbook pro m4 65k iken air serisine 58k mi verilir guzel dostum. ben air serisi alinmaz demiyorum , 45k dan fazla verilmez diyorum. lutfen yazdigimi tekrar okuyun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 60 hz falan demiş ama adamlar öyle bir arayüz yapmış ki gerçekten 60 hz gibi değil tam öğrenci cihazı oyuna falan getirecen dayı oyun cihazı değil bu özellikle şarj süresi hız ve akıcılık istiyorsan bu cihaza mahkumsun adamlar yapmış ağlamaya gerek yok.
apple kullanicisi olarak bunu diyorum , netten gordugum bilgiler ile degil

macbook pro m4 65k iken air serisine 58k mi verilir guzel dostum. ben air serisi alinmaz demiyorum , 45k dan fazla verilmez diyorum. lutfen yazdigimi tekrar okuyun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

apple kullanicisi olarak bunu diyorum , netten gordugum bilgiler ile degil
bende ama sınav senesi olduğu için ipad pro daha çok işimi görecek gibi. render falan alınmıyosa zaten ipados 26 ile neredeyse macbook airdan farkları kalmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri