Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 424
Bir süredir takip ediyodum beklediğim fiyata düştü aldım tıkla kazan kuponu verirse daha uyguna da alabilirsiniz

Ben aldım ya suspansiyonu olsun motoru olsun buyuklugu olsun gayet iyi duruyorBenim de sepetimde duruyo. Çok güzel şekli filan.
Araba serisinde lego speed serisi benim çok daha hoşuma gidiyor. Fiyatı da techniclerden çok daha ucuz tavsiye ederim.Ben aldım ya suspansiyonu olsun motoru olsun buyuklugu olsun gayet iyi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nebilim Bugatti ferrari felan olanlar cok pahali 1500den başlıyor
Onlar minik ya az parcali hareketli motoru vs yokAraba serisinde lego speed serisi benim çok daha hoşuma gidiyor. Fiyatı da techniclerden çok daha ucuz tavsiye ederim.
Evet maalesef technicler kadar ayrıntılı değillerOnlar minik ya az parcali hareketli motoru vs yok
Nerede ferrari bugatti 1500den başlıyor? Hemen alayım bir kaç taneNebilim Bugatti ferrari felan olanlar cok pahali 1500den başlıyor
Hocam su premium illetini cikarmislar bide indirimden yararlanmak için para vermek lazim olaya bak birde sorum olcak bu aylık premium dedigi sadece 1 aylik degilmi 1 tl miş ilk aya özel diger alislarda 50 tl
Bir süredir takip ediyodum beklediğim fiyata düştü aldım tıkla kazan kuponu verirse daha uyguna da alabilirsiniz
Aynen ilk ay 1tl. İstersen al 1tlye 1 gün sonra iptal et. 1 ay boyunca kullan. İptal edince ay sonunda yenilenmiyor. Ay sonuna kadar kullanabiliyosunHocam su premium illetini cikarmislar bide indirimden yararlanmak için para vermek lazim olaya bak birde sorum olcak bu aylık premium dedigi sadece 1 aylik degilmi 1 tl miş ilk aya özel diger alislarda 50 tl
Al kardeşimNerede ferrari bugatti 1500den başlıyor? Hemen alayım bir kaç tane
Lamborghini de varNerede ferrari bugatti 1500den başlıyor? Hemen alayım bir kaç tane
Rica ederim. Hayırlı olsun ben de aldım bakalim. Belki oynarımBu 200 parça, 1500 lira olanlar 800-900 parça.
Çocuk belki oynar diye sipariş verdim bakalım. Teşekkürler

Vay guzel fiyata gelmis rica ederim hayırlı olsunKuponun bitmesine az vakit kala radara giren ürünü çektik konu sahibine teşekkürler.