Yardım Samsung S24 FE Mi Yoksa POCO F7 Mi?

S24 fe aldim oyun oynamiyorum kamerasi guzel kamerada isiniyor fakat hizli memnunum 2031 e kadar bu hizda tum islerimi goricekse ben raziyim abimde poco var oyunda oda isiniyor kamerasi listen biraz iyi oyun performansinda daha iyi poco
fotoğraf çekerken falan ısınması normal bir yandan yapay zeka düzenliyor her çektiğin fotoğrafı

S24 Fan Edition net

Aldım Bile Kanksss
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Huy Olmuş 60 Tane Farklı Kanaldan S24FE İncelemesi İzledim Satın Aldım Hala İzliyorum :D
Bende de öyle hocam ya. Ezberledim artık her şeyi ama karşıma çıkarsa izliyorum. Artık ben adamlardan bilgi öğrenmek yerine burayı düzgün eleştirmiş mi anlatmış mı falan diye ben kendi kafamda onları yorumluyorum. :D

Bende de öyle hocam ya. Ezberledim artık her şeyi ama karşıma çıkarsa izliyorum. Artık ben adamlardan bilgi öğrenmek yerine burayı düzgün eleştirmiş mi anlatmış mı falan diye ben kendi kafamda onları yorumluyorum. :D
AUKLFERAIPGAEROWUHIFGUHRWEAUOGHRFWE Bende Valla Hepsi Ayrı Yorum Söylüyor Birisi Var Gömüyordu Millet Yorumda Sövmüş Adam Başka Markaları Övüyor Samsung Gömüyor Sponsor Olmadı Diye

AUKLFERAIPGAEROWUHIFGUHRWEAUOGHRFWE Bende Valla Hepsi Ayrı Yorum Söylüyor Birisi Var Göçmüyordu Millet Yorumda Sövmüş Adam Başka Markaları Övüyor Samsung Gömüyor Sponsor Olmadı Diye
Bende bazen denk geliyorum kamera karşılaştırmalarında adam koyuyor fotoğrafı kötü olana puan veriyor hemen herkes gömmüş işte kör değilsen şunu seçersin şöylede böyle. Artık yabancı videolarıda izliyorum. :D Her telden var. Özellikle kamera karşılaştırmalarına bakıyorum çünkü teknik bilgi her yerde var.

Bende bazen denk geliyorum kamera karşılaştırmalarında adam koyuyor fotoğrafı kötü olana puan veriyor hemen herkes gömmüş işte kör değilsen şunu seçersin şöylede böyle. Artık yabancı videolarıda izliyorum. :D Her telden var. Özellikle kamera karşılaştırmalarına bakıyorum çünkü teknik bilgi her yerde var.

Aha Bu İzle Bak Gereksiz Gereksiz Şeyler Adam Ai'a Bok Atıyor Diyorki İnternet Gerektiren Ai'a Ben Ai Demem :D İnternetsizde Kullanma Var Ha Oysaki Diyor Ki Galaxy Ai'daki her şey Google'da Var Google'dan Çalmış Samsung Tam Cahil Yorumlara Bak Cevaplarına Bak Video'yu İzle Allah İçin

Aha Bu İzle Bak Gereksiz Gereksiz Şeyler Adam Ai'a Bok Atıyor Diyorki İnternet Gerektiren Ai'a Ben Ai Demem :D İnternetsizde Kullanma Var Ha Oysaki Diyor Ki Galaxy Ai'daki her şey Google'da Var Google'dan Çalmış Samsung Tam Cahil Yorumlara Bak Cevaplarına Bak Video'yu İzle Allah İçin
Hiç izleyip boş yere keyfimi bozamam. :D Valla internet sonuna kadar helal olsun. Diğer markalar bunu yapmadığı için utansın. Böyle sonuçlar için değer zaten. Yorumlar her şey anlatıyor. Adam kendi demiş ki diğerleri sponsor bunu kendi paramlar aldım diye. Bu özellikleri getirmeyen apple a laf demek yerine samsung internet kullanıyor googleda da var cart curt.

Geri