Yardım Samsung S24 FE Mi Yoksa POCO F7 Mi?

carx street-pubg-efootball-wild rift kalan tüm oyunları 45fps ve üstü oynatıyor(45 fps dediğim oyunalr mobildeki en güçlü oyunlar diablo-genshin impact vs vs bunlardada yüksek-ultra ayarlarda veriyor bu fpsi)
Eyw Şuan Redmi 12 Kullanıyorum Telefon Çok Giriş Seviye Kalıyor İşlemci İle 90 Watt Dikkatimi Çekti

Samsung Alacam O Zaman
Yapay zeka (gemini) arka taraf cam yan cerçeve ise alüminyum dedi iyiymiş f7'de bakabilirsin amacın dediğim gibi oyinsa f7 hem şarj süreleride kısa bu cihazların

Eyw Şuan Redmi 12 Kullanıyorum Telefon Çok Giriş Seviye Kalıyor İşlemci İle 90 Watt Dikkatimi Çekti
konuyu güncelledim 3 ay sonra kontrol et tekrardan görseller olsun menüler olsun vs vs

Yapay zeka (gemini) arka taraf cam yan cerçeve ise alüminyum dedi iyiymiş f7'de bakabilirsin amacın dediğim gibi oyinsa f7 hem şarj süreleride kısa bu cihazların
Oyun Oynamıyorum Sıkılınca Score Hero İle Shadow Fight 2 Bazende Okey Felan Full PC Takılıyorum Kamera Lazım Bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyu güncelledim 3 ay sonra kontrol et tekrardan görseller olsun menüler olsun vs vs
Şimdi Mi Güncelledin

Oyun Oynamıyorum Sıkılınca Score Hero İle Shadow Fight 2 Bazende Okey Felan Full PC Takılıyorum Kamera Lazım Bana

Şimdi Mi Güncelledin
evet senin için

Şimdi Mi Güncelledin
Kameraysa samsung al hocam bende poco f6 aldım ama uzun senelerce güçlü kalır diye aldım işlemciye bakarak bende pc oynuyom genelde telefonu elime alınca yansımam bana ben yansımama bakıyorum mobilde düzgün oyun yok

evet senin için
Çok Sağol Tekrar Link Atar Mısın

Kameraysa samsung al hocam bende poco f6 aldım ama uzun senelerce güçlü kalır diye aldım işlemciye bakarak bende pc oynuyom genelde telefonu elime alınca yansımam bana ben yansımama bakıyorum mobilde düzgün oyun yok
Evet Öyle Hocam Çok Teşekkür Ederim Sağol

Oyun Oynamıyorum Beyler Sadece Uzun Vaadede Götürsün İstiyorum Ve Kamera İstiyorum O Yüzden Alacam S24FE 4K 60 Kare Çektiği İçin Ve Güncelleme Desteği Olduğu İçin
s24fe çok premium bir telefon 256 gb olan versiyonunun da ufs daha yüksek bellek daha hızlı tavsiyem 256 gb olandır

Hayırlı olsun şimdiden
Teşekkürler

s24fe çok premium bir telefon 256 gb olan versiyonunun da ufs daha yüksek bellek daha hızlı tavsiyem 256 gb olandır
256 GB Alacam

Teşekkürler

Hayırlı olsun şimdiden
Beyler Şimdi 27.699 TL'idi Altın Vardı Bozmadım Borsa Kapalı Diye Bankadan Şimdi Hepsiburada Satıcılı 28.000 Alınır Mı Sizce Yoksa Daha İndirim Bekliyim Mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,956
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri