GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,216
F7 kasa malzemesi ne acaba bir bakalımSamsung Alacam O Zaman

F7 kasa malzemesi ne acaba bir bakalımSamsung Alacam O Zaman
Eyw Şuan Redmi 12 Kullanıyorum Telefon Çok Giriş Seviye Kalıyor İşlemci İle 90 Watt Dikkatimi Çekticarx street-pubg-efootball-wild rift kalan tüm oyunları 45fps ve üstü oynatıyor(45 fps dediğim oyunalr mobildeki en güçlü oyunlar diablo-genshin impact vs vs bunlardada yüksek-ultra ayarlarda veriyor bu fpsi)
Yapay zeka (gemini) arka taraf cam yan cerçeve ise alüminyum dedi iyiymiş f7'de bakabilirsin amacın dediğim gibi oyinsa f7 hem şarj süreleride kısa bu cihazlarınSamsung Alacam O Zaman
konuyu güncelledim 3 ay sonra kontrol et tekrardan görseller olsun menüler olsun vs vsEyw Şuan Redmi 12 Kullanıyorum Telefon Çok Giriş Seviye Kalıyor İşlemci İle 90 Watt Dikkatimi Çekti
Oyun Oynamıyorum Sıkılınca Score Hero İle Shadow Fight 2 Bazende Okey Felan Full PC Takılıyorum Kamera Lazım BanaYapay zeka (gemini) arka taraf cam yan cerçeve ise alüminyum dedi iyiymiş f7'de bakabilirsin amacın dediğim gibi oyinsa f7 hem şarj süreleride kısa bu cihazların
Şimdi Mi Güncelledinkonuyu güncelledim 3 ay sonra kontrol et tekrardan görseller olsun menüler olsun vs vs
evet senin içinOyun Oynamıyorum Sıkılınca Score Hero İle Shadow Fight 2 Bazende Okey Felan Full PC Takılıyorum Kamera Lazım Bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi Mi Güncelledin
Kameraysa samsung al hocam bende poco f6 aldım ama uzun senelerce güçlü kalır diye aldım işlemciye bakarak bende pc oynuyom genelde telefonu elime alınca yansımam bana ben yansımama bakıyorum mobilde düzgün oyun yokOyun Oynamıyorum Sıkılınca Score Hero İle Shadow Fight 2 Bazende Okey Felan Full PC Takılıyorum Kamera Lazım Bana
Şimdi Mi Güncelledin
Çok Sağol Tekrar Link Atar Mısınevet senin için
Evet Öyle Hocam Çok Teşekkür Ederim SağolKameraysa samsung al hocam bende poco f6 aldım ama uzun senelerce güçlü kalır diye aldım işlemciye bakarak bende pc oynuyom genelde telefonu elime alınca yansımam bana ben yansımama bakıyorum mobilde düzgün oyun yok

Hayırlı olsun şimdidenÇok Sağol Tekrar Link Atar Mısın
Evet Öyle Hocam Çok Teşekkür Ederim Sağol
s24fe çok premium bir telefon 256 gb olan versiyonunun da ufs daha yüksek bellek daha hızlı tavsiyem 256 gb olandırOyun Oynamıyorum Beyler Sadece Uzun Vaadede Götürsün İstiyorum Ve Kamera İstiyorum O Yüzden Alacam S24FE 4K 60 Kare Çektiği İçin Ve Güncelleme Desteği Olduğu İçin
TeşekkürlerHayırlı olsun şimdiden
256 GB Alacams24fe çok premium bir telefon 256 gb olan versiyonunun da ufs daha yüksek bellek daha hızlı tavsiyem 256 gb olandır
Teşekkürlerİnceleme Başlık 'Uzun S24FE Deneyimim'
Öncelikle 25.600tlye n11-N11 satıcısından aldım kutu sağlam geldi
M21DEN Geçtim
EĞER ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ;
128gb Uzun vaade'de yetmeyecektir 1.5-2 bin tl fazla vermenizi öneririm.
Yazılım(Os):
One Uİ 8 Mükemmel olmuş
Özelleştirilebilir onca ayar-menü-kısayol var.
Ekran:
6.7İnc 1080x2340 (FHD+) Dynamic Amoled 120Hz
Ekranı ile çok iyi bir performans gösterirken.
16Milyon renk gösterebiliyor ve 1900nit parlaklığa kadar çıkabiliyor.
Corning Gorilla Glass Victus+ ile darbelere karşı dayanıklı bir ekranı var.
Ekran gövde oranı bu fiyata biraz fazla ancak alışıyorsunuz ancak buradan - puan...
- xenk2626
- Cevaplar: 41
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Hayırlı olsun şimdiden
Beyler Şimdi 27.699 TL'idi Altın Vardı Bozmadım Borsa Kapalı Diye Bankadan Şimdi Hepsiburada Satıcılı 28.000 Alınır Mı Sizce Yoksa Daha İndirim Bekliyim Mi?İnceleme Başlık 'Uzun S24FE Deneyimim'
Öncelikle 25.600tlye n11-N11 satıcısından aldım kutu sağlam geldi
M21DEN Geçtim
EĞER ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ;
128gb Uzun vaade'de yetmeyecektir 1.5-2 bin tl fazla vermenizi öneririm.
Yazılım(Os):
One Uİ 8 Mükemmel olmuş
Özelleştirilebilir onca ayar-menü-kısayol var.
Ekran:
6.7İnc 1080x2340 (FHD+) Dynamic Amoled 120Hz
Ekranı ile çok iyi bir performans gösterirken.
16Milyon renk gösterebiliyor ve 1900nit parlaklığa kadar çıkabiliyor.
Corning Gorilla Glass Victus+ ile darbelere karşı dayanıklı bir ekranı var.
Ekran gövde oranı bu fiyata biraz fazla ancak alışıyorsunuz ancak buradan - puan...
- xenk2626
- Cevaplar: 41
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri