ilkersssuygun
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
arkadaşlar ben buff163 den ucuz skinler buldum cs de ama şimdi nasıl kullancam kullanabilir miyim hiç bilmiyorum
ytde egecan kırtaş anlatmıştıarkadaşlar ben buff163 den ucuz skinler buldum cs de ama şimdi nasıl kullancam kullanabilir miyim hiç bilmiyorum
pasaport dışında var mı hocamytde egecan kırtaş anlatmıştı
kullanmadım bilmiyompasaport dışında var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela herhangi bir bakyie kodu vs olur
Pasaport disi olmuyotpasaport dışında var mı hocam
ama teamfortess anahtar keyleri 5 10 tl oynuyormuş en kötü öyle yapsamCs skinleri satarak kullanabilirsin başka yol yok csdeki 1 dolarlık skin buff ta 5yen ediyor
zaten sonuçta cs den kazanırım o parayı item alırken 50 dolarlık item 150 tl diye gördüm ben buff163 daCs skinleri satarak kullanabilirsin başka yol yok csdeki 1 dolarlık skin buff ta 5yen ediyor
artık çin vatandaşlığı lazım hocamPasaport dışı olmuyor sanırsam. Öğrenci isen yılbaşı zammı da gelmeden çıkart gitsin elbet bir yerde işine yarar
ama teamfortess anahtar keyleri 5 10 tl oynuyormuş en kötü öyle yapsam
zaten sonuçta cs den kazanırım o parayı item alırken 50 dolarlık item 150 tl diye gördüm ben buff163 da
Pasaport dışı olmuyor sanırsam. Öğrenci isen yılbaşı zammı da gelmeden çıkart gitsin elbet bir yerde işine yarar
oluriçine item satsak steamdan olmaz mı ki
itemde çekebiliyoruz dimi satınca
O da kalktı çoğu kişi site bakiyesi olarak kabul etmiyor cash istiyorpasaport dışında var mı hocam