BUFF163 KULLANILABİLİR MİYİM

Reaksiyon skoru
60
arkadaşlar ben buff163 den ucuz skinler buldum cs de ama şimdi nasıl kullancam kullanabilir miyim hiç bilmiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Cs skinleri satarak kullanabilirsin başka yol yok csdeki 1 dolarlık skin buff ta 5yen ediyor

Cs skinleri satarak kullanabilirsin başka yol yok csdeki 1 dolarlık skin buff ta 5yen ediyor
ama teamfortess anahtar keyleri 5 10 tl oynuyormuş en kötü öyle yapsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten sonuçta cs den kazanırım o parayı item alırken 50 dolarlık item 150 tl diye gördüm ben buff163 da

Pasaport dışı olmuyor sanırsam. Öğrenci isen yılbaşı zammı da gelmeden çıkart gitsin elbet bir yerde işine yarar

Pasaport dışı olmuyor sanırsam. Öğrenci isen yılbaşı zammı da gelmeden çıkart gitsin elbet bir yerde işine yarar
artık çin vatandaşlığı lazım hocam

ama teamfortess anahtar keyleri 5 10 tl oynuyormuş en kötü öyle yapsam

zaten sonuçta cs den kazanırım o parayı item alırken 50 dolarlık item 150 tl diye gördüm ben buff163 da
1762012161441.webp

81 ile yada 18 ile başlayan id ni gir diyor alipay hesabı da açamıyacağımıza göre

pasaport dışında var mı hocam

mesela herhangi bir bakyie kodu vs olur
O da kalktı çoğu kişi site bakiyesi olarak kabul etmiyor cash istiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,386
Üyeler
183,788
Son üye