SebekeSuyu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
e biz de yararlanıyoruz şimdiMesaj kasması lazım niye öyle diyon![]()
e biz de yararlanıyoruz şimdiMesaj kasması lazım niye öyle diyon![]()
hic gelmiyorr gecen sene geldi ilk defa 15. yıla özel ben önerim direk satın alın biriktirin yokjsa bu daha cjok zam gelecekPC İÇİN İNDİRİM FALAN GELİYOR MU ? MİNECRAFT İÇREİKLERİ DE YAPMAYI PLANLIYORUM
tavuk döner değil abartma et döner dürüm geçen o fiyata sen nerse yiyon o dönerisatın alınmalı tavuk döner menü parasına ömürlük minecraft alıyorsun
hocam tavuğu komple mi koyuyorlar sizin orda gerçi yine kurtarmazsatın alınmalı tavuk döner menü parasına ömürlük minecraft alıyorsun
16. YILA ÖZEL İNDİRİM YAPMAZLAR MIhic gelmiyorr gecen sene geldi ilk defa 15. yıla özel ben önerim direk satın alın biriktirin yokjsa bu daha cjok zam gelecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tavuk döner değil abartma et döner dürüm geçen o fiyata sen nerse yiyon o döneri
gelmez ama xbox gamepassin varsa %20 indirimli oluyorPC İÇİN İNDİRİM FALAN GELİYOR MU ? MİNECRAFT İÇREİKLERİ DE YAPMAYI PLANLIYORUM
cok zam gelmis buna cok eger YouTuber olacaksan orjinal öneririm ama sen bir bak gene taksitlen varmıhocam tavuğu komple mi koyuyorlar sizin orda gerçi yine kurtarmaz
cok zam gelmis buna cok eger YouTuber olacaksan orjinal öneririm ama sen bir bak gene taksitlen varmı16. YILA ÖZEL İNDİRİM YAPMAZLAR MI
Evetgelmez ama xbox gamepassin varsa %20 indirimli oluyor
274tl değilmi minecrafthocam tavuğu komple mi koyuyorlar sizin orda gerçi yine kurtarmaz
ben almak istemiyorum zaten hocam gerek yok crack varcok zam gelmis buna cok eger YouTuber olacaksan orjinal öneririm ama sen bir bak gene taksitlen varmı
cok zam gelmis buna cok eger YouTuber olacaksan orjinal öneririm ama sen bir bak gene taksitlen varmı
Evet
o kadar ucuz mu ya274tl değilmi minecraft
HOCAM BİZİM DEDİĞİMİZ PC DEKİ274tl değilmi minecraft
APK öneririm