🔥İndirim JBL Tune 570BT 999 TL

525BT 1200TL trendyolda. Kupon da geleceğini düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Cashback ile birleşince bu civardan alınabilir. Alternatif isteyenler için tabii.

Kendime bu saygısızlığı yapamam 1000 fazla veririm almam. Eskiden fetocu, bir süre reisçi , şu an dagdan inen T*rrstlern Nefret ve Kötülük Özgürlüğü kitapalrını ön raflarda sattırana 1 krş vermem

Son düzenleme:
Sorun ne ? Niye bu kadar tepki gösterdiniz onu anlamadım iyi değil mi fiyatı? Bilmediğimden sordum.

Son düzenleme:
D&R boykot muydu neydi

Sorun ne ? Niye bu kadar tepki gösterdiniz onu anlamadım iyi değil mi fiyatı?
Dr milleti, bizi bu halde fakir bırakan F*huş Vergi alan akp ortağı.
Dr Eskiden Fetocu kitapları satardı. Bi süre reisci kitapları ön raftaydı. Vergide vermiyordur bi ihtimal. Şimdi Dağdan inen Apocu T*rsrlerin ~Nefret ve Kötülük Özgürlüğü~ konularında kitaplarını satıp piyasada tutunmasını sağlıyor.

570 bt güzel mi bu arada en son 500 bt kullandım

Kendime bu saygısızlığı yapamıcam 1000 fazla veririm ama eskiden fetocu, bir süre reisçi , şu an dagdan inen T*rrst kitapalrını ön raflarda sattırana 1 krş vermem
HOCAM VAZGEÇMİYORUZ BOYKOTA DEVAM EVDE ÜLKER GÖRÜNCE SAVAŞ CIKARTIYORUM ESLABE GİTMİYOZ....

520 bt en iyisi her açıdan 570bt den bile iyi
500 bt kullandım güzeldi ama yanlardan çok baskı yapıyordu uzun kullanımda sarmıyordu kulaklık yeni güncel çıkan 520 bt mi 570 mi yada en iyisi hangisi diyeyim 1500 tl ye kadar

Geri