🔥İndirim Dark Diamond Pro Akvaryum Kasa 2.499 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,541
Canı istemiş atmış hocam çok da takılmamak lazım

Başlıkta Tempered Glass yazıyor ama teknik bilgilerde Akrilik yan panel denmiş. Hangisine inanalım?

1762094280451.webp

Temperlidir teknobiyotik de çok hatalı açıklamalar mevcut . benim takıldığımda 4x fan denmiş ama muhtemelen 3x dir diğer türlü 6x olması lazım kafa karıştırıyor .

teknobiyotikten bir şey alınmaz. ödeme ekranına gelince 447 TL daha kargo çıkıyor çünkü.

Darkın Bazı ürünleri çin'de değil burada üretiliyor galiba (montajlamayı kast etmiyorum) bu ürün öyle mi acaba

anlamadığım olay bu kasa bir üreticiden çıkıyor ve herkes bir marka basarak satıyor en 10 farklı isimle gördüm bu kasayı anlam veremiyorum

anlamadığım olay bu kasa bir üreticiden çıkıyor ve herkes bir marka basarak satıyor en 10 farklı isimle gördüm bu kasayı anlam veremiyorum
Birkaç Türkiye de üretilen vardı aslında ama çok nadir oluyor genelde burada montajlayıp marka basıp geçiyorlar

Teknobiyotik sitesindeki Filistin detayını beğendim ram ihtiyacımı ordan karşılayacağım.Diğer firmalar maalesef siyonist baskısından ambargo korkusundan falan ses çıkaramıyor

Geri