🔥İndirim IPhone 15 128 GB 45.749 TL

"ben magsafe istiyorum hava atıcam" demiyorsanız daha ucuz olması ve teknik özellik bakımından daha gelişmiş olması sebebiyle 16e daha iyi olabilir. Şahsen alacak olsam 16e alırdım
hava atmayla alakası yok tercih meselesi. Dinamik ada yok ben kullanmayı seviyorum ve işimi kolaylaştırıyor güzel bi özellik. 0.5 x cok kullanırım boş evi çekerken odaları 1x almıyor 0.5x hep lazım bana işim bu. Magsafe de ekstra bir özellik hava atmak icin aramıyorum o da var. Ekstra olarak portreyi insan harici nesneye yapamıyor ve tasarımı ekran kasa oranında elde tutma hissiyatını beğenmedim. İşlemci olarak 16e iyi tabi ama o farkı hissedecek bir işlem yapmıyorum telefonumda video falan editlemiyorum. Bu yüzden 6k fark varken düz model 15 tercih ederim.

16e her açıdan daha iyi üstüne daha ucuz

15 de 3300 mah batarya var iken 16e de 4005 mah batarya

15 de 6 gb ram var iken 16e de 8 gb ram var

işlemci konusunda 16 e daha iyi

16e her açıdan daha iyi üstüne daha ucuz

15 de 3300 mah batarya var iken 16e de 4005 mah batarya

15 de 6 gb ram var iken 16e de 8 gb ram var

işlemci konusunda 16 e daha iyi
Kamera ve özellikle ekran açısından çok geride. Manuelde 1000, otoda 2000 Nits'i gören birisi Max parlaklığı 800 Nits olan telefonu kullanmaz.

Kamera ve özellikle ekran açısından çok geride. Manuelde 1000, otoda 2000 Nits'i gören birisi Max parlaklığı 800 Nits olan telefonu kullanmaz.
benim için onlar önemli degil ben iphone se 2020 kullanıyorum 5 yıl oldu telefon almayı düşünüyorum 16e cidden benim için mantıklı

hocam kamera olarak 16e gayet de fena olmayan bir noktada günlük kullanım için ideal. ekran konusunda haklısınız ancak yeterli olabilecek noktada. Benşim için işlemci ve daha uzun süre kullanılabilecek olması ve daha ucuz olması kesinlikle önde kılıyor 16e'yi

hocam kamera olarak 16e gayet de fena olmayan bir noktada günlük kullanım için ideal. ekran konusunda haklısınız ancak yeterli olabilecek noktada. Benşim için işlemci ve daha uzun süre kullanılabilecek olması ve daha ucuz olması kesinlikle önde kılıyor 16e'yi
mesela hepsiburada benim iphone se 2020 ye ek destek ile 7 bin tl veriyor eskini ver yenisini al diye telefon 32 bine geliyor bana gayet iyi fiyat iphone için

cok guzel fıyat ya hatırlıyorumda ılk cıktıgı yıl 50kya falan almıstı arkadsm o kadar yıl gecmesıe ragmen bu fıyatta gormek sevındırdı

Bi akıllı sensin dimi knk
evet benim :D iphone 13ten 70k civarı kâr elde ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?

Adam 50kya gider sıfırını alır. Niye senden alsın
Çünkü meslek olarak yapıyorum :D sandığınızdan çok daha fazla "bilinçsiz" kesim var, siz eşe dosta elden taksitle satın bakalım o zaman ne oluyor, 60a bile satarsınız vade farkıyla.

evet benim :D iphone 13ten 70k civarı kâr elde ettim.

?

Çünkü meslek olarak yapıyorum :D sandığınızdan çok daha fazla "bilinçsiz" kesim var, siz eşe dosta elden taksitle satın bakalım o zaman ne oluyor, 60a bile satarsınız vade farkıyla.
fiyatı 30 k olan telefondan nasıl 70k kar ediyorsun sıfır alıp sıfır satarak ? (2. el al satı karıştırmadan) mantıklı gelmiyor

fiyatı 30 k olan telefondan nasıl 70k kar ediyorsun sıfır alıp sıfır satarak ? (2. el al satı karıştırmadan) mantıklı gelmiyor
Dostum tek bir üründen kâr etmiyorum al-sat yapıyorum. 13 işini artık bıraktım piyasası azaldığı için, en son 3 ay önce satmışım buyur fotoğrafları.
Ekran görüntüsü 2025-11-02 175600.webp
Ekran görüntüsü 2025-11-02 180147.webp

Kuponla+puanla beraber 35e aldım, 2023 2024 gibi çok iyi para getiriyordu şuan bıraktım. Fotoğraftaki son sattığım telefonun faturasını da burda.
1762096628084.webp

Son düzenleme:
Dostum tek bir üründen kâr etmiyorum al-sat yapıyorum. 13 işini artık bıraktım piyasası azaldığı için, en son 3 ay önce satmışım buyur fotoğrafları.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kuponla+puanla beraber 35e aldım, 2023 2024 gibi çok iyi para getiriyordu şuan bıraktım. Fotoğraftaki son sattığım telefonun faturasını da burda.Alıntıyı görüntüle
Allah bereket versin ...

ultra geniş açı yok onun dışında aynı kamera hocam ekran açısından ne konuda geride? söylediğin değerler yanlış. ayrıca iphonedo bunu kendisi cihazla ölçüyor aynı çıkıyor 16 ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,343
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri