Logitech bana çok hoş geliyor hocam para biriktirip almayı düşünüyorum2k civarına bu klasta mouse bulman mümkün wraith'e gank'a falan bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vxe serisi de var yoksa
Logitech bana çok hoş geliyor hocam para biriktirip almayı düşünüyorum2k civarına bu klasta mouse bulman mümkün wraith'e gank'a falan bak
hocam elektrık parası aylık burdan elde ettiğin ücreti karşılıyor muhayalim şöyle bişey yapmak vallahi
işin bilgisayar değil, işin oyun![]()
Rise knk yeni server açarsa orayada başlarız duruma göreHangi serverdesin
farm işini azaltalım![]()
Keşke bilgin olsa metin2'ye benzer bir görsel var mı oradaadam mouse hakkinda yorum yapmis altina metin2 oynadigi yandan da survivor izledigi fotoyu atmis UYBCR3IYBC3RCBUFEIIFCEBUIBYFEC
bilme zorunlulugum yok sag ol.Keşke bilgin olsa metin2'ye benzer bir görsel var mı orada![]()
Ben mantisteyim kanka sen galiba galiadasın bizim burada o slotlar boşRise online knk fazlasını kazanıyorsun diyebilirim Knight'dada aynı şekilde düzenli olarak takip yaparsan ciddi paralar var suan deathko homekoworld gibi serverlerde pazarcılık madem farmı yaparak aylık 100 bin kazanan arkadaşlarım var bir dönem bizde yaptık tabi hem iş hem bu aynı anda olmuyor öğlen gidip dükkan acıyorduk bir tarafı ister istemez salıyorsun o yüzden tek bu işle uğrasacaksan sosyal hayatınıda bırakıcaksan ciddi paralar mevcut ( daha iyileri senin olur insallah kardeşim )
bilgisayar knk bıraktık suan 2 iş bi anda olmuyor
Rise knk yeni server açarsa orayada başlarız duruma göreveya Knight
)))
Keşke bilgin olsa metin2'ye benzer bir görsel var mı orada![]()
Aynen galiadaydık bıraktık zatenBen mantisteyim kanka sen galiba galiadasın bizim burada o slotlar boş