UltimateGuide
80+

- Reaksiyon skoru
 - 82

- Bütçe
 - 3000

Arkadaşlar 2-3K arası sağlam sallanmayan dayanaklı Bir masa önerisi istiyorum mümkünse çift monitör sığacak şekilde olursa daha da iyi olur

öneri var mıdır hocam?150x75 lik hoşuna giden bir masa al. Duvara dayayarak kullanacaksan duvara sabitle taş gibi olur.

vallaha hocam şuan buna bakıyordum çok mu sallanıyor duvara dayanacak zaten sabitlesek iyi olmaz mı? 160cm olanı şuan 2kya satılıyor ne diyorsunuz çekeyim mi hemen![]()
Ceramical Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Çam - Fiyatı, Yorumları
Ceramical Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
az da olsa sallanıyor bütçe dostu 2 yıldır kullanıyorum 140 lığı var ben de 2 monitör 1 kasa sığıyor
tahmini ne fiyat çıkar acaba diye düşünüyorum bu paralara gelecekse sipariş edeyim taksit avatajım olsun ama makul olacaksa peşin alabilirim.Marangoza yada mobilyacıya git, hem istediğin şekilde yaptırırsın hem çıkma parçalarla ucuza yaparlar
sallanması için direkt sallama amaçlı itmen lazım yoksa sallandığını anlamıyorsun bile oyun oynarken vesaire sallanmıyor zaten bu bütçede en mantıklı seçim bencevallaha hocam şuan buna bakıyordum çok mu sallanıyor duvara dayanacak zaten sabitlesek iyi olmaz mı? 160cm olanı şuan 2kya satılıyor ne diyorsunuz çekeyim mi hemen
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tahmini ne fiyat çıkar acaba diye düşünüyorum bu paralara gelecekse sipariş edeyim taksit avatajım olsun ama makul olacaksa peşin alabilirim.
mobilyacıda yaptırmaktan daha mantıklı mı peki sizce hocam? mobilyacı ile uğraşmaya değer mi eve yakın 2 3 yer var ama bilemedim.sallanması için direkt sallama amaçlı itmen lazım yoksa sallandığını anlamıyorsun bile oyun oynarken vesaire sallanmıyor zaten bu bütçede en mantıklı seçim bence

Aktif olarak kulanıyorumArkadaşlar 2-3K arası sağlam sallanmayan dayanaklı Bir masa önerisi istiyorum mümkünse çift monitör sığacak şekilde olursa daha da iyi olur

arpelia.com
				mahalle mobilyacilari gotunden kil aldirmiyor, eften puften seye bile 3-4k cekiyorlar. sor ama ucuza kapatacagini sanmammobilyacıda yaptırmaktan daha mantıklı mı peki sizce hocam? mobilyacı ile uğraşmaya değer mi eve yakın 2 3 yer var ama bilemedim.
tanıdık değilse fazla fiyat çeker saplamaya yer arıyolarmobilyacıda yaptırmaktan daha mantıklı mı peki sizce hocam? mobilyacı ile uğraşmaya değer mi eve yakın 2 3 yer var ama bilemedim.
masaüstü vantilatörün linki var mı hocamAktif olarak kulanıyorum
![]()
Arpelia Çalışma Masası 140x70x73 CM Dikdörtgen Ayaklı » Arpelia
Arpelia Çalışma Masası 140x70x73 CM Dikdörtgen Ayaklı modelini ve fiyatını şimdi inceleyin ve kolayca satın alın!arpelia.com